Ingezonden persbericht



Reed Business Information en Veritate Company sluiten concern overeenkomst voor e-mail marketing activiteiten.

Uitgever brengt volledige titel portfolio exclusief onder bij e-mail specialist.

Amsterdam, maandag 14 juni 2004. Uitgever Reed Business Information (RBI) Nederland en Veritate Company hebben een overeenkomst gesloten voor het uitgeven van e-mail nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes. De overeenkomst behelst alle 160 titels van de uitgever. Veritate Company adviseert RBI bij het invullen van de e-mail marketing strategie en met de ontwikkeling van winnende e-mail marketing en e-mail nieuwsbrief concepten. Voor de executie van deze campagnes en nieuwsbrieven wordt gebruik gemaakt van VeritateMail, de software suite van Veritate. Voor het ondersteunen van de medewerkers bij de stap naar e-mail marketing heeft Veritate voor RBI in Amsterdam een competence center ingericht.

Inmiddels zijn de RBI titels Bouwkosten Actueel, Markon Nieuwsletter, Fem Business, Zibb Nieuws en Zibb Horeca al overgestapt naar VeritateMail. In de komende maanden zal het overzetten van bestaande titels worden afgerond en zal een aantal nieuwe e-mail titels worden gelanceerd.

Jan Willem des Tombe, CEO van Veritate Company: "We zijn erg gelukkig met deze samenwerkingsovereenkomst. Dit is voor ons de bevestiging van een al veel langer lopende relatie met RBI. In feite was RBI één van de eerste opdrachtgevers van Veritate Company. In 2000 startten we met de titels FEM Business en Nieuwsblad transport. Door de jaren heen hebben we een steeds hechtere band ontwikkeld. Het resultaat, een exclusieve samenwerking voor alle titels van RBI Nederland, is een prachtige formalisering van ons partnership. Onze verwachtingen voor de toekomst zijn dan ook zeer positief. De autoriteit van Veritate Company op het gebied van e-mail publishing en e-mail marketing wordt met deze samenwerking met RBI verder verstevigd."

Over Veritate Company

Veritate Company is het gespecialiseerde bureau voor e-marketing software -en advies. Veritate Company levert uiteenlopende diensten zoals strategisch advies, conceptontwikkeling, direct e-mail campagnes, database analyse, e-marketing content en opt-in e-mail list services. Voor de uitvoering van de e-marketing campagnes maakt Veritate gebruik van VeritateMail, de software oplossing voor e-marketing en SMS campagnes. VeritateMail wordt daarnaast door een groot aantal gerenommeerde uitgevers, mediabureaus en direct marketing organisaties zelfstandig ingezet voor het realiseren van de opgestelde e-marketing doelstellingen. Check www.veritate.com voor meer informatie over Veritate Company.

Einde persbericht

Voor meer informatie (