Ingezonden persbericht



'Duitse ZDF doet verslag van Nederlands grootste voetbalevenement'
Dinsdag 15 juni a.s. is de Amsterdam ArenA het toneel van "Maximaal Oranje", hét Oranje-feest van ... en voor de thuisblijvers. Op deze avond speelt het Nederlands Elftal haar openingswedstrijd van het Europees Kampioenschap in Portugal tegen aartsrivaal Duitsland. Voor eeuwig de wedstrijd der wedstrijden en de meest beladen en enige echte voetbalklassieker. Dit blijkt wel uit het feit dat zelfs de Duitse televisiezender ZDF afreist naar de Amsterdam Arena om verslag uit te brengen van de belevenissen van Nederlandse supporters tijdens Maximaal Oranje!!

Tijdens het megaspektakel 'Maximaal Oranje' biedt de Amsterdam ArenA plaats aan 32.000 enthousiaste thuisblijvers die, in de grootste huiskamer ter wereld, op vijf megascreens de verrichtingen van Neerlands trots kunnen volgen. De Panorama setting, op de lange zijde van het stadion, garandeert voor het Oranje-legioen een optimale betrokkenheid en zicht op het podium en de schermen.

In een grootse show vanaf 18.00 uur wordt toegeleefd naar de aftrap om 20.45 uur met veel spektakel en optredens van o.a. Frans Bauer, Lee Towers, One Two Trio, Sing 'n Swing, Wolter Kroes en Cooldown Café. Beleef het unieke Oranje-gevoel, het chauvinisme, de spanning en de saamhorigheid tijdens Nederlands grootste en gezelligste voetbalspektakel waarbij vanzelfsprekend iedereen aangemoedigd wordt om Oranje gekleed te komen.
De laatste 4.000 kaarten zijn verkrijgbaar via 0900-9000 8000, www.ticketpoint.nl of op 15 juni a.s. bij de kassa van de Amsterdam Arena tussen 16:00- 19:00 uur

Voor meer info:
Rocket Productions & Events
Karin Jorna
0418-576052
06-22470989