Utrecht stad, 10.15 uur

Utrecht 15-06-2004 - Nieuwsberichten districten Utrecht stad

Verstekelingen aangetroffen

UTRECHT- Op maandagmiddag werden twee verstekelingen aangehouden. Omstreeks 13.20 uur hoorden medewerkers van een bedrijf aan de Rutherfordweg geklop uit een vrachtwagen. De politie werd gewaarschuwd en trof in de laadruimte van de vrachtwagen twee mannen in de leeftijd van 19 en 27 aan.

Het is nog onduidelijk waar de mannen de vrachtwagen zijn ingeklommen.

Deze mannen, woonplaats onbekend, zijn ingesloten voor verhoor.

Onder invloed

UTRECHT- Op maandagavond werd en een man aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Omstreeks 22.30 uur hebben agenten een 18-jarige automobilist uit Maartensdijk staande gehouden omdat hij met hoge snelheid reed. Agenten roken een alcohollucht en hij blies op het bureau 445 ug/l.

Bestolen van mobiel

UTRECHT- Op maandagavond werd een vrouw bestolen van haar mobiele telefoon. Omstreeks 22.30 uur liep een 24-jarige vrouw uit Utrecht over de Draaiweg. Hier kwam een lichtskleurige scooter haar tegemoet rijden.De passagier op de scooter trok vervolgens het mobiel uit de handen van de Utrechtse. De politie is op zoek naar getuigen en verzoekt hen contact op te nemen met de politie van het district Paardenveld: 0900-8844.

Bedreigen met mes

UTRECHT- Op maandagavond werd een vrouw bedreigd met een mes. Omstreeks 16.50 uur liep een 22-jarige vrouw uit Utrecht over het Looplantsoen. Plotseling werd ze in een portiek getrokken en bedreigd met een mes. Nadat de geweldpleger mondelinge bedreigende taal had geuit liet hij de vrouw los en verdween. De vrouw raakte niet gewond. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Utrecht noord: 0900-8844.