Provincie Noord-Holland

Zilveren penning voor N.H. Geels
Gedeputeerde Staten van Noord-Holland kennen de zilveren provinciepenning toe aan de heer N.H. Geels, ambtenaar bij de provincie Noord-Holland.

De heer Geels (1954) neemt vandaag afscheid als ambtenaar van de provincie Noord-Holland om een functie te vervullen bij de gemeente Zaanstad. Hij begon zijn loopbaan in 1970 bij het Provinciaal Waterleidingbedrijf van Noord-Holland. In 1972 trad hij in dienst bij de afdeling Interne Zaken van de toenmalige provinciale Griffie van Noord-Holland. In de periode 1989-1996 werd de heer Geels sectiehoofd van de drukkerij/repro. In 1996 maakte hij een overstap naar bureau Communicatie en werd projectleider Internet, waar hij verantwoordelijk was voor het bouwen van de eerste provinciale website.

Vanaf 1997 was hij locatiemanager bij diverse locaties van de provinciale gebouwen. Sinds 2003 is hij hoofd van het bureau Facilitering Bestuur, Catering en Evenementen.

De heer Geels vervult ook enkele nevenactiviteiten. Hij is van 1986 tot 2002 raadslid voor de VVD in de gemeente Heemstede geweest. Nu is hij voorzitter van de tennisvereniging HBC, lid sportraad RKSVV HBC, voorzitter Voorwegkoor en directeur cultuurfestival Heemstede. Ellen van der Klei 11 juni 2004