Gemeente Roggel en Neer

14/06/2004
Deze week valt de enquête over de herindeling bij u in de brievenbus Laat uw mening horen!

Deze week krijgen alle kiesgerechtigden in Roggel en Neer een enquête over de herindeling van de gemeente Roggel en Neer thuisgestuurd. De gemeenteraad vraagt hierin onze inwoners hun mening kenbaar te maken ten aanzien van de wijze waarop Roggel en.Neer als gemeente de toekomst in wil. De uitkomst van deze raadgevende enquête zal voor de gemeenteraad richtinggevend zijn in haar reactie naar de Provincie die momenteel de gelegenheid geeft te reageren op het herindelingsontwerp voor Midden-Limburg. In dit ontwerp wordt voorgesteld de gemeente Roggel en Neer te laten fuseren met Haelen, Heythuysen en Hunsel. Omdat uw mening van het grootste belang is voor deze historische beslissing, roepen wij onze inwoners op actief deel te nemen aan deze enquête. Houd uw brievenbus in de gaten en laat uw mening horen!!!

Tevens willen wij onze inwoners wijzen op de mogelijkheid tot 28 juli 2004 hun mening kenbaar te maken over het huidige herindelingsontwerp. Dit ontwerp ligt ter inzage tijdens kantooruren in het gemeentehuid. U kunt het herindelingsontwerp ook digitaal inzien via de website van de provincie: www.limburg.nl en natuurlijk ook op de website van onze eigen gemeente: www.roggel-en-neer.nl.

Tot 28 juli 2004 kunt u uw zienswijze over het ontwerp kenbaar maken aan het college van Gedeputeerde Staten, zowel schriftelijk: Postbus 5700, 6202 MA Maastricht, als via de provinciale website bij de Provincie, zoals hierboven genoemd. Een afschrift van uw reactie aan ons stellen wij op prijs.

Hieronder vind u de inleidende tekst en de opties waaruit bij de enquête gekozen kan worden.