Ingezonden persbericht


ASVA studentenunie kiest nieuw bestuur

Amsterdam, 15 juni 2004 - De Algemene Ledenvergadering van de ASVA Studentenunie heeft gisteravond een nieuw bestuur gekozen voor het jaar 2004/2005. Het nieuwe bestuur zal het huidige bestuur opvolgen op 6 september 2004: dan vindt de Ledenvergadering plaats waarop het nieuwe bestuur zal worden geïnstalleerd.

Het kandidaatsbestuur bestaat uit de volgende mensen:

Ingeborg Middel (voorzitter)
Ingeborg is 24 jaar en studeert Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Zij is sinds anderhalf jaar coördinator RechtsBureau bij de ASVA Studentenunie.

Annemarie Meijboom (vice-voorzitter)
Annemarie is 23 jaar en studeert Media & Cultuur aan de UvA, met als specialisatie Filmwetenschap. Zij werkt al bijna een jaar als coördinator Cursussen & Evenementen bij de ASVA Studentenunie en heeft bestuurservaring opgedaan bij studievereniging Off-Screen.

Aafke Verbeek (secretaris)
Aafke is 23 jaar en studeert Sociale Geografie (UvA). Zij heeft bijna haar bachelor afgerond en heeft vorig jaar een jaar in Parijs gestudeerd. Daarnaast heeft zij ervaring op het gebied van het organiseren van demonstraties.

Koen van Rhee (penningmeester)
Koen is 22 jaar en heeft bijna zijn bachelor Wiskunde aan de UvA afgerond. Hij heeft zich in het verleden actief ingezet binnen verschillende verenigingen.

Niels Monshouwer (algemeen bestuurslid)
Niels is 22 jaar en studeert Kunstmatige Intelligentie aan de UvA. Hij heeft de ASVA Studentenunie leren kennen vanuit zijn coördinatorschap Studieverenigingen. Daarnaast heeft hij bestuurlijke ervaring opgedaan bij studievereniging VIA.

De ASVA Studentenunie is de studentenorganisatie voor studenten aan hoger onderwijsinstellingen in Amsterdam. Zij is aangesloten bij de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) en het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO). cf2b2d1.gif