Jongen vermist

Eindhoven 16-06-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Zevenjarig jongetje vermist

Sinds dinsdagmiddag 15 juni om ongeveer 15.00 uur wordt de 7-jarige Libaan Ali vermist. De jongen woont aan de Jan van Boonenstraat in het stadsdeel Woensel. Hij is van Somalische afkomst maar spreekt goed Nederlands.

De jongen ging dinsdag om ongeveer 15.00 uur in de buurt van de woning naar een speelveldje om te gaan voetballen. Daarna is hij niet meer gezien.

De politie werd s avonds om ongeveer 23.00 uur in kennis gesteld van de vermissing. De familie had toen al gezocht en allerlei adressen gebeld waar het jongetje kon zijn. Dat had geen resultaat gehad. De politie heeft in een ruime omgeving gezocht. Motorrijders van de politie hebben de buurt doorkruist en later in de nacht is een ME-peloton (ongeveer 50 leden) ingezet om te zoeken. Nog steeds zoeken politiemensen in de omgeving en met een helikopter wordt de buurt van boven bekeken.

Signalement:

Het kind is ongeveer 1.30 m groot en heeft een lichtbruine huidskleur, bruin/zwart kort haar.

Hij was gekleed in een zwart-grijze lange glimmende broek met wijde pijpen en aan de voorkant en achterkant twee zakken.

Hij droeg een groen t-shirt met korte mouwen, geen opdruk op het shirt.

Hij had zwarte sportschoenen aan. Op deze schoenen zitten drie lichtjes, die branden als hij loopt.

Hij was in het bezit van een zwart plastic voetbal met witte vlekken.

De politie van Woensel-Zuid wil graag in contact komen met mensen die de jongen na dinsdag 15.00 uur hebben gezien of weten waar de jongen verblijft.

Zij kunnen bellen met 0900-8844.