VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Bereikbaar wordt bekijkbaar

Vodafone introduceert videotelefonie via UMTS

Maastricht, 16 juni 2004 - Elkaar zien tijdens een mobiel gesprek! Drie Vodafone medewerkers voeren vandaag videogesprekken met hun UMTS telefoon vanaf het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht, het strand in Scheveningen en vanaf het terras bij de Martinitoren in Groningen. Vodafone Nederland biedt vanaf vandaag de eerste UMTS diensten via Vodafone live!, de succesvolle consumentendienst van Vodafone. Naast het brede scala aan diensten dat via Vodafone live! op dit moment al beschikbaar is, kunnen klanten elkaar nu via videotelefonie zien en kunnen ze op hun mobiele UMTS telefoon kijken naar live televisie, filmtrailers en muziek- en sportclips. 'Bereikbaar wordt bekijkbaar.

Rechtenvrije foto's zijn beschikbaar via ANP Fotonet en de digitale beeldbank van het ANP.

Foto 1:
Vodafone medewerker Marten Rispens voert op de Grote Markt in Groningen met de Vodafone UMTS telefoon een videogesprek met zijn collega's op het strand in Scheveningen en op een terras in Maastricht.
Fotograaf: Jan Willem van Vliet

Foto 2:
Vodafone medewerker William Jonker voert op het strand in Scheveningen met de Vodafone UMTS telefoon een videogesprek met zijn collega's op de Grote Markt in Groningen en het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht.
Fotograaf: Jos van Leeuwen

Foto 3:
Vodafone medewerker Frank van de Kamp voert op het Onze-Lieve-Vrouweplein in Maastricht met de Vodafone UMTS telefoon een videogesprek met zijn collega's op het strand in Scheveningen en op de Grote Markt in Groningen.
Fotograaf: Ermindo Armino

/ / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone-Libertel N.V.

Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met 133,4 miljoen klanten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 13 landen.