Gemeente Dordrecht

Persbericht Dordrecht
De persberichten zijn een uitgave van de afdeling Communicatie van de gemeente Dordrecht Adres redactie:

Afdeling Communicatie
Postbus 8
3300 AA Dordrecht

Eerste jaargang Dordtse Zomerspelenkrant 2004
De eerste jaargang van de Dordtse Zomerspelenkrant 2004 valt op woensdag 23 juni op de deurmat bij 56.000 huishoudens in Dordrecht. De krant geeft een totaal overzicht van alle zomeractiviteiten voor de jeugd in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en 12 tot en met 18 jaar. De krant is een uitgave van het Bureau Sportstimulering van de gemeente Dordrecht, van de Stichting Kunstzinnige Vorming ToBe, van de Dordtse Welzijns Organisatie en van de Stichting Vakantie KinderFeesten. Alle zomeractiviteiten van deze organisaties staan in deze zomerspelenkrant.

De Dordtse Zomerspelenkrant 2004 biedt jongeren een 'keiharde garantie voor een coole zomervakantie'. Geen zomerdip voor de jeugd wat de krant betreft. Zo kunnen jongeren meedoen aan een CultuurSafari, aan disco-zwemmen of een BBQ- feest in de Merwelanden. Maar ook kan er volop getimmerd worden in timmerdorp en gekanood worden in het Wantij. Een overzicht van de activiteiten zijn vanaf 30 juni ook terug te vinden op verschillende websites. De informatie voor de jeugd van 4 tot 12 jaar is te vinden op www.dordrecht.nl/dordtsezomerspelen Op www.dordtrocks.nl staat de informatie voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar.

Extra exemplaren zijn vanaf 30 juni gratis verkrijgbaar bij de bibliotheek, bij de buurt- en wijkcentra en in de Stadswinkel van het Stadskantoor.