Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 18 juni 2004

Nieuwe editie Onderdelengids/Schadeautogids gepubliceerd

RIJSWIJK - Voor vakmensen en hobbyisten die op zoek zijn naar bijvoorbeeld nieuwe of gebruikte versnellingsbakken, aandrijfassen en radiateurs, is de nieuwste editie van de Onderdelen/Schadeautogids een handig hulpmiddel. Uitgeverij De Onderdelengids te Rijswijk biedt de 18e editie van de populaire gids zowel in druk als online aan (www.onderdelengids.nl en www.schadeautogids.nl).

De ruim 200 bladzijden dikke 'dubbelgids' bevat onder meer adressen van leveranciers van nieuwe, gebruikte en gereviseerde onderdelen van alle merken, zowel voor (schade-)auto's als bestelauto's, trucks en tweewielers. Alle gegevens zijn eenvoudig op trefwoord terug te vinden. Ook adressen in België en Duitsland zijn erin opgenomen.

"Deze gids wordt al twintig jaar gebruikt door schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, garages, dealers, taxibedrijven, im- en exportbedrijven en particulieren", zegt Ben Jautze van Uitgeverij De Onderdelengids. "De eerste editie verscheen in 1984. Toen telde de gids zestig bladzijden; inmiddels zitten we op 212 bladzijden, bomvol met informatie."

De gedrukte versie (A4-formaat) van de Onderdelengids/Schadeautogids 2004 kost ¤ 18,50 en is te bestellen via www.onderdelengids.nl en via tel. 070-3989845.

Noot voor de redactie (