BRUSSAARD CHAUFFEURSDIENSTEN

Overname Brussaard Distrilease

Persbericht:
Overname Holzer en Delissen door Brussaard Distrilease

Brussaard Distrilease, onderdeel van Brussaard Chauffeursdiensten, heeft vanaf 6 mei 2004 de activiteiten overgenomen van Holzer en Delissen. Hiermee is Brussaard Distrilease de toonaangevende partij als het gaat om het één op één transporteren van lease-, bedrijfs- en huurauto's.

Holzer en Delissen heeft zich sinds 1992 gespecialiseerd in het één op één transport van auto's. Voor de expansie van haar activiteiten was zij op zoek naar een samenwerkingspartner met landelijke dekking van chauffeurs.
Brussaard Chauffeursdiensten levert sinds 1989 chauffeurs aan alle segmenten van het Nederlandse bedrijfsleven. Dankzij de opgeleide en ervaren chauffeurs zijn de te transporteren auto's in vertrouwde handen.
Door het bundelen van de kennis en ervaring van beide bedrijven levert Brussaard Distrilease een op maat gemaakte dienstverlening voor haar opdrachtgevers.

Leasemaatschappijen, autodealers, wagenparkbeheerders en schadeherstelbedrijven kunnen snel en eenvoudig de transportopdracht plaatsen op www.distrilease.nl. De afdeling Reserveringen & Logistiek van Brussaard plant op een effectieve wijze het transport van de auto's. De Brussaard-chauffeur haalt de auto op de afgesproken datum op, controleert de auto op eventuele schade en brengt vervolgens de auto weg.

Brussaard Distrilease transporteert auto's vanaf 35 euro per transport, en is daarmee concurrerend ten opzichte van autotransporteurs. Eventuele aanvullende dienstverlening zoals schoonmaken van de auto's kan bij de reservering van het autotransport worden aangegeven.

EINDE BERICHT

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie over deze overname verwijzen we u naar de website www.distrilease.nl of kunt u contact opnemen met Ronald van der Weerd, Accountmanager Distrilease, 0346-584243.

Brussaard Chauffeursdiensten BV
Bisonspoor 7000
3605 LT Maarssen

0346- 58 42 42

18 jun 04 12:41