Senter

Persbijeenkomst Jaarverslag Senter 2003

Den Haag, 17 juni 2004

Geachte mevrouw, mijnheer,

Graag nodigen wij u uit voor een persbijeenkomst op maandag 21 juni om 13.15 uur in de V.d. Poelzaal van Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag.

Ruim 14.000 bedrijven en instellingen hebben in 2003, met steun van Senter, agentschap van het Ministerie van Economische Zaken, innovatieve projecten uitgevoerd. Met een mix van subsidieregelingen, fiscale voordelen en samenwerkingsprogramma's kreeg het innovatieve bedrijfsleven een stevige impuls. Dat blijkt uit het jaarverslag van Senter over 2003.

Minister Laurens Jan Brinkhorst van het Ministerie van Economische Zaken, zal maandag 21 juni het verslag in ontvangst nemen uit handen van de plaatsvervangend directeur van SenterNovem ir. W.J. Zwalve.

Minister Brinkhorst zal ingaan op een aantal actualiteiten op innovatie-gebied zoals de motie van Dam die betrekking heeft op de verdere fiscalisering van het innovatie-instrumentarium; waarna dhr. Zwalve het jaarverslag verder zal toelichten.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met

Luuc van Zijp, Persvoorlichting EZ (070) 37 96 117

Ludo Korteman, SenterNovem (070) 37 35 423

Met vriendelijke groet,
Ludo Korteman
Communicatie

SenterNovem
Den Haag
Postbus 93144, 2509 AC Den Haag Telefoon: (070) 373 53 28 Doorkiesnr.: (070) 373 54 23

· SenterNovem is ontstaan uit een fusie tussen Senter en Novem · SenterNovem voert beleid uit voor verschillende overheden op het gebied van innovatie, energie & klimaat en milieu & leefomgeving en draagt zo bij aan innovatie en duurzaamheid · Meer informatie: www.senternovem.nl


*****************************Disclaimer************************************ "Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. Het bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde. Indien dit bericht niet voor u is bestemd, verzoeken wij u dit onmiddellijk aan ons te melden en de inhoud van dit bericht te vernietigen.

This message shall not constitute any obligations. This message is intended solely for the addressee. If you have received this message in error, please inform us immediately and delete its contents." ***************************************************************************