P E R S B E R I C H T

NautaDutilh naar nieuw kantoor in Amsterdam

Amsterdam, 21 juni 2004 - De Amsterdamse vestiging van NautaDutilh is vandaag verhuisd naar een nieuw kantoor in het WTC complex aan de Strawinskylaan te Amsterdam. In dit complex zijn enkele honderden internationaal georiënteerde ondernemingen en een groot aantal ondersteunende zakelijke activiteiten gevestigd. Job van der Have, bestuurslid van NautaDutilh: "In het nieuwe kantoor bieden wij zowel medewerkers als cliënten een maximum aan comfort. Het open en toegankelijke karakter van het gebouw sluit aan bij onze visie op topkwaliteit in de internationale dienstverlening".

De nieuwe behuizing van NautaDutilh biedt ruimte aan 400 fee-earners en ondersteunend personeel van het Amsterdamse kantoor. Er zijn 14 vergaderruimten met geavanceerde telecom- en audiovisuele faciliteiten evenals een bedrijfsrestaurant.

Over NautaDutilh

NautaDutilh is met bijna 500 advocaten, notarissen en belastingadviseurs één van de grootste advocatenkantoren in de Benelux. NautaDutilh heeft kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York en levert haar cliënten een breed scala aan juridische diensten op topnviveau. NautaDutilh is onafhankelijk en heeft wereldwijd hechte maar niet-exclusieve relaties met vooraanstaande buitenlandse advocatenkantoren.

Het nieuwe adres van NautaDutilh in Amsterdam is:

Strawinskylaan 1999

1077 XV Amsterdam

telefoon 020 717 1000

telefax 020 717 1111

Contact voor de media:

Margaret van Kempen, telefoon 070 346 3760 en GSM 06 5380 5856