Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Keukenprinses verwarmt gerechten gelijkmatig en houdt groenten knapperig

Samsung combimagnetron met stoomfunctie zet gezonde maaltijd snel op tafel

Delft, 21 juni 2004 - Eten opwarmen of koken zonder dat er vitamines verloren gaan. Snel en gemakkelijk. En gelijkmatig verwarmd. Dat kan met de nieuwe combimagnetron CE 1151 van Samsung. Deze keukenprinses is uitgerust met de 'Steam Convection functie' waarmee gezonde maaltijden kunnen worden bereid en zelfs negen eieren tegelijkertijd kunnen worden gekookt. 'Vitality', de keramisch geëmailleerde binnenzijde, zorgt ervoor dat alle groenten vers en knapperig blijven en hun voedingswaarde en vitaminen behouden. Bovendien zijn lauwwarme groenten en vlees verleden tijd. Want de CE 1151 is, net als alle andere Samsung magnetrons, voorzien van het Triple Distribution System (TDS). Met deze microgolfwarmte techniek wordt de maaltijd vanuit drie niveaus gelijkmatig verwarmd. En dat met één druk op de knop, de Easy Dial.

De CE 1151 met een inhoud van 32 liter en een vermogen van 900 Watt biedt alles wat een moderne kok wenst. Want dit gestileerde zilverkleurige model kan niet alleen grillen, verwarmen, bakken en braden, maar ook stoomkoken. Dankzij de speciale stoomfunctie kunnen gezonde gerechten bereid worden die hun smaak, vorm en kleur behouden. Aangezien elke vorm van voedselbereiding condens en andere afscheiding aan de binnenwand oplevert, heeft Samsung de 'Steam Clean' functie in deze magnetron geïntegreerd. Dit is een functie waarmee de magnetron zichzelf met behulp van stoom reinigt.

De CE 1151 is direct beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van ¤ 349,- inclusief B.T.W. Samsung Electronics
Samsung Electronics is met 75.000 medewerkers en 87 locaties gevestigd in 47 landen. De onderneming behaalde in 2003 een totale omzet van US$ 40,56 miljard en een nettowinst van US$ 5 miljard. Wereldwijd is Samsung toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, flat panel displays en digitale convergentietechnologie. De Koreaanse onderneming is 's werelds grootste fabrikant van DRAM- en SRAM-geheugenchips, TFT-LCD displays, LCD Driver IC's, CDMA mobiele telefoons, computermonitoren, videorecorders, televisies, magnetrons en flash memory. Samsung Electronics is opgebouwd uit vier business units: Digital Media Network, Device Solution Network, Telecommunication Network en Digital Appliance Network Business. In de Benelux verkoopt Samsung Electronics PC-randapparatuur, telecommunicatieproducten, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Het bedrijf heeft vestigingen in Delft en Wommelgem. In totaal werken circa 100 mensen bij Samsung Electronics Benelux.

Samsung is als Olympisch partner nauw betrokken bij de Olympische Spelen 2004 in Athene. Samsung is co-presenter van de eerste mondiale Olympische fakkeltocht, die op 23 juni Amsterdam aandoet. Als officiële Wireless Communications Equipment Partner ontwikkelt Samsung een geavanceerd draadloos informatiesysteem voor de organisatoren en officials van de Olympische Spelen. Meer informatie over Samsung is te vinden op www.samsung.nl



Ingezonden persbericht