3 e persbericht van maandag 21 juni

Eindhoven 21-06-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man met mes gestoken tijdens beroving

Een 22-jarige Eindhovenaar is maandagmiddag rond 13.00 uur licht gewond geraakt toen een onbekende man hem wilde beroven. Het slachtoffer liep op de Sint Rochusstraat. Daar kwam een man naar hem toe en ging voor hem staan. Hij eiste zijn geld. Het slachtoffer gaf niets en toen de dader voor de tweede maal geld eiste sloeg het slachtoffer hem in het gezicht. De dader trok toen een mes en stak tot driemaal met een mes in de bovenarm van het slachtoffer. Het slachtoffer is daarna weggerend. De dader is een man van 1,75 meter, mager postuur en ingevallen kaken. Hij had kort stekelig haar. De dader zag er onverzorgd uit. Hij droeg een bruine trui en een blauwe spijkerbroek.

Eindhoven: Beroving

Een 26-jarige vrouw uit s Hertogenbosch is maandag rond 18.00 uur van haar laptoptas beroofd. De vrouw liep op het trottoir van de Groenewoudseweg. Vier jongens op bromfietsen kwamen achter haar aan. Een duopassagier rukte in het voorbijgaan de tas van haar schouder. In de tas zat onder meer haar laptop, rijbewijs en gsm.

Eindhoven: Aanpak huiselijk geweld

Maandag om 16.30 uur is in haar woning in Tongelre een 38-jarige vrouw aangehouden. De vrouw had haar man (62) tijdens een ruzie met de dood bedreigd. De vrouw was onder invloed van alcohol. Ze is op het politiebureau ingesloten.

Eindhoven: Man met cocaïne gepakt

Maandagavond rond 20.10 uur is op de Markt in Eindhoven een 18-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij werd op heterdaad gepakt toen hij bezig was om drugs aan verslaafden te verkopen. In zijn kleding had de man tien bolletjes met cocaïne verstopt. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

Helmond: Diefstal auto

In de nacht van zondag op maandag is in de Vossenbeemd een witte Mercedes Benz 413 CDI met het kenteken 73-BB-ZR gestolen.

Deurne: Verkeerscontrole

De politie heeft maandag tussen 13.30 en 15.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de kruising Emmalaan en Stationsstraat. Er zijn acht bestuurders op de bon gezet die op de kruising het rode verkeerslicht negeerden.