MOJO CONCERTS

Mojo: Metallica in concert met KoRn en Slipknot

METALLICA & KoRn & SLIPKNOT. Met de bevestiging van KoRn bij Metallica in de Amsterdam ArenA is de line-up voor 21 juni compleet. Zowel KoRn als Slipknot speelt op deze avond een volwaardige set, voordat hoofdact Metallica optreedt. De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur. Drie weken geleden verscheen Take a Look In The Mirror, het nieuwe album van KoRn. Daarop staat o.a. Did My Time, de leadtrack voor de nieuwe Lara Croft-film Tomb Raider: The Cradle Of Life. Take A Look In The Mirror, de opvolger van het verleden jaar verschenen Untouchables, is het zesde studioalbum van KoRn en het eerste dat door de band zelf is geproduceerd. Er staat ook een Metallica cover op dit album: One, live opgenomen tijdens het MTVicon evenement. Het nieuwe album is ook als special edition verkrijgbaar met een bonus-DVD met 30 minuten materiaal waaronder de KoRn Kut Up (een mix van videoclips), een alternatieve clip van Right Now geregisseerd door Nathan Cox, een live-versie van Here To Stay en beelden achter de schermen van de Untouchables Tour van 2002.

Metallica + KoRn + Slipknot Amsterdam ArenA, Amsterdam Z.O. Maandag 21 juni 2004 Entree: Euro 51, - / Euro 49, - / Euro 47, - / Euro 45, - / Euro 43, - (excl. servicekosten) Aanvang: 18.30 uur

Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250(45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.