Mojo Concerts

Usher roept Yeah! in Rotterdam -vervolg-

Zijn relatie met TLC-zangeres Chili mag dan onlangs op de klippen zijn gelopen, tijd om te treuren heeft R&B-superster Usher niet. Want momenteel gaat zijn nieuwe single Yeah! (met rappers Lil John en Ludacris) als een speer in de hitlijsten. Met het spiksplinter nieuwe album Confessions in het verschiet kan een tournee uiteraard niet uitblijven.

Een live concert van Raymond Usher staat garant voor vette R&B en sensuele soul in combinatie met strakke dance moves en oogverblindende bling bling kleding. Usher is het type entertainer dat met zijn verleidelijke charmes iedereen om zijn vinger windt.

Met zon druk programma voor de boeg is R&B-zanger Usher zo al zijn sores vergeten. Tja, wat wil je als je voor de eerste keer in Ahoy staat?

Maandag 21 juni 2004
Ahoy - Rotterdam
Entree: 37,-/ 35,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop begint zaterdag 20 maart om 10.00 uur.

Melissa Etheridge schreeuw het van de daken -vervolg-

Wat een ingrijpende persoonlijke gebeurtenis voor grote gevolgen kan hebben. De ontmoeting van haar nieuwe Grote Liefde heeft Melissa Etheridge's privé leven volledig op zijn kop gezet. Gevolg: het nieuwe album Lucky van deze gerespecteerde Amerikaanse singer/songwriter staat bol van liefde en romantiek zonder in klef gezwijmel te vervallen.

Etheridge's privé leven vormt een belangrijke inspiratiebron. Met haar voorlaatste album Skin zette de zangeres officieel een punt achter een liefdesrelatie van twaalf jaar. Maar nu de zon weer schijnt mag iedereen dat weten.

Momenteel tourt Etheridge met de Get Lucky Tonight Tour door Amerika en schreeuwt het van de daken. Zodra ze in Nederland is kan jij ook deelgenoot worden in haar vreugde en blijdschap.

Maandag 12 juli 2004
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: 42,50 (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop begint zaterdag 20 maart om 10.00 uur.

Lionel Richie terug in de schijnwerpers -vervolg-

Sinds haar opvallende verschijning in een veel bekeken reality tv-show heeft Nicole Richie, dochter van superster Lionel Richie, alle ogen van televisie-kijkend Amerika op zich weten te vestigen. Ook haar vader heeft momenteel aan aandacht geen gebrek. Want met de nieuwe cd Just for You én een tournee in het verschiet is de zanger helemaal terug van weggeweest.

Lionel Richie kan zijn hele leven lang teren op tijdloze hits als Truly, Hello, All Night Long (All Night) en Angel. Ook zijn achtste solo-album staat bol van een universele sound die verdraaid iedereen aanspreekt. Medewerking krijgt hij uit zeer onverwachte hoek: duetten met de Britse zanger Daniel Bedingfield en met name rockgod Lenny Kravitz zijn opmerkelijk te noemen.

Net als dochterlief staat Lionel Richie de komende tijd volop in de belangstelling.

Donderdag 7 oktober 2004
Ahoy` - Rotterdam
Entree: 49,-/ 46,-/ 43,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop begint zaterdag 20 maart om 10.00 uur.

Kelly Family bespeelt fans uit Groningen -vervolg-

Overal waar ze komen veroorzaken de zes leden van The Kelly Family uitzinnige taferelen. Lange wachtrijen buiten de zalen ruim voor aanvang van concerten, songs die woord voor woord en masse worden gescandeerd: de ware Kelly Family fan heeft er heel veel voor over zijn helden live aan het werk te zien.

Wat de van oorsprong Ierse familie in petto heeft voor het komende concert blijft nog even een verrassing. In ieder geval zullen grote hits als I Can't Help Myself, Fell In Love With An Alien en -uiteraard- Who'll Come With Me (David's Song) de revue passeren. Nieuw werk van het langverwachte album zal ook worden gespeeld.

Iedere liefhebber van de folky popsongs van The Kelly Family is natuurlijk van de partij. Mis ze niet!

Zondag 2 mei 2004
De Oosterpoort - Groningen
Entree: 27,50 (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop begint zaterdag 20 maart om 10.00 uur.


Usher - The Truth Tour 2004 22-6-2004 Lionel Richie 7-10-2004
Kelly Family 2-5-2004
PJ Harvey 10-6-2004
David Bowie & support act 11-6-2004