MediaPlaza


Workshop 'Workflowmanagement in de bouw' Introductie

Workshop 'Workflowmanagement in de bouw'

Kosteloze CIC workshop over de praktijktoepassingen van workflow in de bouwbranche

Introductie

Maandag 21 juni 2004
15:00 - 19:00
Media Plaza, Utrecht

Kwaliteitsverbetering, hogere productiviteit, kortere doorlooptijden en kostenbeheersing. Hoe kunnen we dat in de bouw realiseren?

De bouwwereld kenmerkt zich traditioneel door een sterke arbeidsverdeling, veel specialisme en wisselende samenwerkingsverbanden.
Workflowmanagement maakt het mogelijk om activiteiten in het primaire bedrijfsproces op een zeer efficiënte manier te beheersen en te stroomlijnen. Daarbij groeit workflowmanagement uit van een tool voor operationele besturing en uitvoering van het primaire proces naar een verbetering van het totale bedrijfsproces.

Deze workshop biedt u praktische kennis over ICT oplossingen en mogelijkheden, die snel toepasbaar zijn bij de dagelijkse werkzaamheden in de bouwbranche. Praktijktoepassingen van workflowmanagement en daaruit voortvloeiende procesverbetering en aanpassingen van logistieke principes zullen uitgebreid aan bod komen.

Welke vragen zullen behandeld worden?
o Wat zijn voordelen van het gebruik van workflowmanagement in de bouw?
o Hoe kan ik workflowmanagement software in mijn eigen bedrijf toepassen?
o Hoeveel moet ik investeren in innovatie en wat krijg ik ervoor terug?
o Wat zijn de organisatorische gevolgen van het implementatietraject? o Wat voor ontwikkelingen zijn er met virtuele kantooromgevingen?

Voor wie is de workshop bedoeld?
Deze workshop is bedoeld voor innovatieve directeuren en ondernemers uit de bouw/installatiebranche en architectenbureaus.

Wat zijn de voorwaarden?
Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers per workshop, dus wees er snel bij en schrijf u nu kosteloos in.
Mocht u na inschrijving en zonder afmelding, niet aanwezig zijn bij deze workshop, dan zijn wij
genoodzaakt EUR100 voor facilitaire kosten in rekening te brengen. Deze workshop maakt deel uit van het programma 'Concurreren met ICT Competenties' van het Ministerie van Economische Zaken en wordt u aangeboden door Media Plaza in samenwerking met Syntens en Senter.