Savantis, v/h SVS


Aankondiging Openbare aanbesteding SWIAO

De Stichting Werk en Inkomen Afbouw en Onderhoud (SWIAO) is voornemens om met bedrijven of instituten overeenkomsten te sluiten waarbij deze van SWIAO opdracht krijgen om scholingsprogramma's te realiseren voor volgende percelen:


1) "starterstraject"
schoolverlaters en werkzoekenden zonder arbeidsovereenkomst. Dit scholingsprogramma is gericht op het vervullen van vacatures in de sector schilderen, de sector stukadoren en de sector natuursteenbewerken. Dit scholingsprogramma bestaat uit een

* Introductie en Kennismakingstraject van de genoemde sectoren
* Een diagnostische periode incluis Persoonlijk Opleidingsplan
* Scholingsactiviteiten
Daarnaast bestaat het voornemen om binnen dit kader overeenkomsten te sluiten voor het ontwikkelen en uitvoeren van een traject Persoonlijk Opleidingsplan (POP). Deze opdracht heeft de subsidieregeling doelstelling 3 van het Europees Sociaal Fonds (21 juni 2001/AM/ESM/01/40870) maatregel A/B als kader. Offertes dienen zich te richten op het uitvoeren van bovengenoemd scholingsprogramma van deelnemers naar BBL-trajecten (niv. 1 of 2) respectievelijk het traject POP.


2) "kwalificeringstraject"
het uitvoeren van aanvullende praktijkscholing en extra begeleiding van jonge werknemers in de sector schilderen en de sector stukadoren. Dit scholingsprogramma bestaat uit

* Uitvoeren aanvullende praktijkscholing

* Uitvoeren extra begeleiding zwakke leerlingen

Deze opdracht heeft de subsidieregeling doelstelling 3 van het Europees Sociaal Fonds (21 juni 2001/AM/ESM/01/40870) maatregel C als kader. Offertes dienen zich te richten op het uitvoeren van bovengenoemd scholingsprogramma van deelnemers in BBL-trajecten (niv. 1 of 2).


3) "trajecten Erkenning Verworven Competenties"

Daarnaast bestaat het voornemen om overeenkomsten te sluiten voor het ontwikkelen en uitvoeren van trajecten "Erkenning van Verworven Competenties" (EVC) voor werknemers in de sector schilderen, de sector stukadoren en de sector presentatie en communicatie. Deze opdracht heeft de subsidieregeling doelstelling 3 van het Europees Sociaal Fonds (21 juni 2001/AM/ESM/01/40870) maatregel C als kader. Offertes dienen zich te richten op het uitvoeren van bovengenoemd programma.