Fontys


maandag 14 juni 2004

Hans Fuchs nieuwe directeur DOBA Onderwijsadviseurs Met ingang van 21 juni aanstaande is Hans Fuchs de nieuwe directeur van DOBA Onderwijsadviseurs. De Raad van Bestuur van Fontys Hogescholen heeft hiertoe besloten omdat de huidige directeur Adri Jonkers is benoemd tot directeur van de Stichting Onderwijsbegeleiding Midden-Brabant (SOM) te Tilburg.

Fuchs (44) is reeds geruime tijd werkzaam bij DOBA Onderwijsadviseurs, waarvan de laatste jaren als manager en plaatsvervangend directeur. Met deze benoeming wordt de continuïteit in het management van de organisatie gewaarborgd.

Jonkers' benoeming in Tilburg vindt plaats in het perspectief van een op korte termijn te verwachten bestuurlijke fusie tussen Fontys Hogescholen en SOM.

Dat de onderwijsbegeleiding in Midden-Brabant onder het bestuurlijke bereik van Fontys komt, biedt nieuwe mogelijkheden voor complementaire samenwerking op het terrein van opleiden en van begeleiden en adviseren. Deze bundeling van deskundigheden moet de komende jaren leiden tot een krachtige regionale positionering van de educatieve infrastructuur.