Ingezonden persbericht


Den Haag, 16 juni 2004 vl/mr

COMMISSIES VOLKSHUISVESTING, RUIMTELIJKE ORDENING EN MILIEUBEHEER, LANDBOUW, NATUUR EN VOEDSELKWALITEIT, VERKEER EN WATERSTAAT EN ECONOMISCHE ZAKEN BRENGEN BEZOEK AAN DE PROVINCIE ZUID-HOLLAND

Leden van de vaste Commissies voor Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Verkeer en Waterstaat en Economische Zaken brengen op maandag 21 juni aanstaande vanaf 9.00 uur een werkbezoek aan de provincie Zuid-Holland in het kader van de Nota Ruimte en de Agenda Vitaal Platteland.

Het werkbezoek is in samenwerking met de provincie Zuid-Holland georganiseerd en is de eerste in een reeks van 4 werkbezoeken die worden gebracht in het kader van de Nota Ruimte en de Agenda Vitaal Platteland.

Tijdens het werkbezoek wordt onder andere een bezoek gebracht aan de Hoeksche Waard, de Zuidplaspolder, de RijnGouwe-lijn en aan de as Leiden-Katwijk.

De volgende leden nemen deel aan het bezoek: Buijs (voorzitter vaste commissie VROM, CDA), Van As (LPF), Van Bochhove (CDA), Duyvendak (GroenLinks), Geluk (VVD), Giskes, Schreijer-Pierik (CDA), Spies (CDA), Verdaas (PvdA), Vietsch (CDA) en Waalkens (PvdA).

Griffier van de Commissie voor Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer is de heer Van der Leeden en adjunct-griffier van de Commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit is mevrouw Van der Sman.