Gemeente Barendrecht

Persconferentie 21 juni 2004

Voorjaarsnota: reactie van de politiek

BARENDRECHT (vrijdag 18 juni 2004) ­ Vandaag hebben de zes politieke partijen uit de Barendrechtse gemeenteraad hun schriftelijke reactie op de voorjaarsnota officieel bij het college van burgemeester en wethouders ingediend. De integrale teksten van deze algemene beschouwingen zijn in de bijlage bij dit bericht per politieke partij opgenomen. Op maandag 21 juni geven de politieke fracties in de raadzaal op het gemeentehuis van 16.00 tot 17.00 uur een persconferentie om hun reactie op de voorjaarsnota toe te lichten. Pers is uiteraard van harte welkom!

De algemene beschouwingen zijn onderdeel van de begrotingsbehandeling in de gemeenteraad. In de beschouwingen spreken de partijen zich uit over de onlangs gepresenteerde voorjaarsnota van het college van burgemeester en wethouders.

De definitieve vaststelling van de voorjaarsnota vindt plaats tijdens de gemeenteraadsvergadering van maandag 28 juni. Deze vergadering begint om 14.30 uur en wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis.


-----------------------------------------
In een persconferentie op maandag 21 juni om 16.00 uur lichten de politieke fracties mondeling hun reactie toe. De beschouwingen zijn als pdf document verkrijgbaar.

Met vriendelijke groeten,

Margriet de Zoete
Bureau Communicatie Gemeente Barendrecht
tel: 0180 - 698 244
mob: 06 - 52 06 29 39
email: m.de.zoete@barendrecht.nl