Gemeente Utrecht

VERLATE UITREIKING KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING

Op 21 juni 2004 reikt de burgemeester van Utrecht, mevrouw mr. A.H. Brouwer-Korf, een Koninklijke onderscheiding uit aan mevrouw C. Huiding-Stomp, vrijwilligster bij het Volksbuurtmuseum en de wijkraad Binnenstad. Mevrouw Huiding-Stomp is op 29 april jongstleden, ter gelegenheid van de verjaardag van Hare Majesteit de Koningin, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Wegens een verblijf in het buitenland konden de versierselen niet eerder aan decoranda worden uitgereikt.

Mevrouw Huiding-Stomp is de drijvende kracht achter veel sociaal-culturele activiteiten in Wijk C in Utrecht. Daarnaast heeft zij zich bijzonder ingespannen voor de verbetering van de leefbaarheid en de verkeerssituatie in de wijk, evenals het behoud van de woonfunctie. Zij was bestuurslid van onder meer het Wijk C Komitee, Buurthuis Wijk C en de Stichting Buurtwerk Binnenstad. Daarnaast is zij penningmeester van het Volksbuurtmuseum en penningmeester van de wijkraad Binnenstad.

Noot voor de media:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J.C.M. Kuperus, Chef kabinet burgemeester, telefoon (030) 2861041. De uitreiking zal plaatsvinden in het stadhuis op

21 juni 2004, om 14.30 uur.

Utrecht, 21 juni 2004.

De disclaimer van toepassing op e-mail van de gemeente Utrecht vindt u op: http://www.utrecht.nl/emaildisclaimer