Ingezonden persbericht


VERITATE COMPANY VERSTERKT TEAM

Amsterdam, maandag 21 juni 2004. Veritate Company heeft onlangs het team uitgebreid met twee nieuwe medewerkers. Reden voor de uitbreiding ligt in het commerciële succes van het bedrijf en de daarmee samenhangende groei van helpdesk en training activiteiten enerzijds en systeem- en applicatiebeheer anderzijds.

Sidney van der Moot (1972) is aangenomen als Systeembeheerder en draagt in die rol verantwoordelijkheid voor het optimaal functioneren van de systemen van Veritate Company, waaronder VeritateMail, de ASP e-mail marketing software oplossing. Sidney vervulde eerder met succes diverse systeembeheer posities bij onder ander De Slegte, Starbucks, Quest en ISS.

Thea Nijhof (1971) is aangenomen als Medewerker Servicedesk en draait mee binnen het helpdeskteam van Veritate Company. Verder verzorgt zij trainingen voor nieuwe users van VeritateMail. Thea werkte eerder voor Intercontinental Amstel Amsterdam waar zij verantwoordelijk was voor systemen en infrastructuur.

Over Veritate Company

-------------------------------

Veritate Company, opgericht in 2000, is marktleider in Nederland in het doelgericht versturen van grote aantallen (commerciële) e-mailberichten. Veritate Company levert daartoe de eigen software VeritateMail en ook strategisch advies en ondersteuning in het ontwerpen en verzenden van e-mailnieuwsbrieven en -campagnes. Daarnaast helpt Veritate Company haar opdrachtgevers bij het ontwikkelen van maatwerk softwareoplossingen op het gebied van e-mailmarketing, e-mailpublishing en e-crm. Opdrachtgevers van Veritate Company zijn onder meer ANP, Achmea, @HOME, Alex, BNR Nieuwsradio, Consumentenbond, Digitenne, Essent, Fortis Bank, Greenpeace, Kluwer, KNVB, KPN, OHRA, OTTO, Malmberg, Rabobank, Rai Amsterdam, Reed Business Information, Telegraaf, Thomas Cook en Van der Valk. Check www.veritate.com voor meer informatie over Veritate Company.

Einde persbericht.

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht