Ingezonden persbericht


Als deze e-mail niet goed wordt weergegeven, klik dan hier .

Quote

----------

SCOPE CRM levert gratis proeflicenties van aanvullende modulen

Schiphol-Rijk, 18 juni 2004 - Voor bestaande en nieuwe klanten stelt SCOPE gratis proeflicenties van add-on's beschikbaar. Deze aanvullende modulen op het CRM systeem SCOPE biedt een gebruiker de kans om te ontdekken wat de toegevoegde waarde van deze producten is bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden. Inmiddels zijn de SCOPE Mail Integratie Module, de SCOPE Tweezijdige Outlook Koppeling en het SCOPE Executive Information System veel gevraagde proeflicenties.

De proeflicenties
SCOPE Mail Integratie stelt de organisatie in staat e-mail van relaties direct te importeren in de SCOPE database. Via SCOPE Tweezijdige Outlookkoppeling komen alle in MS Outlook geboekte afspraken ook in SCOPE te staan en vice versa zodat de gehele organisatie over een centrale agenda beschikt. Een andere populaire proeflicentie is SCOPE Executive Information System (EIS). EIS is de Business Intelligence Tool van SCOPE. SCOPE EIS ontsluit data uit SCOPE Data Mart en voorziet de gebruiker zo van de meest recente managementinformatie ter ondersteuning van besluitvorming.

Installatie
De licenties worden kosteloos geinstalleerd door een SCOPE applicatie of implementatie specialist. Een aantal klanten van SCOPE maakt al gebruik van deze gratis proefmodulen en heeft inmiddels al de eerste trainingen gevolgd.

----------
Unquote

SCOPE marketing technology
SCOPE marketing technology is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van e-CRM software. SCOPE bouwt en verkoopt al meer dan 16 jaar systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing-, verkoop- en serviceprocessen. Ook verzorgen we de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services. Vanuit Schiphol-Rijk bedient SCOPE met ruim 60 medewerkers de Nederlandse markt. De klanten van SCOPE zijn actief in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening. Momenteel is SCOPE ruim 8.000 eindgebruikers bij meer dan 100 middelgrote tot grote bedrijven van dienst. Het SCOPE CRM-systeem stelt relaties centraal in frontoffice en helpt om meer te verkopen of om beter diensten te verlenen. SCOPE CRM systeem organiseert doelgericht (commerciële) planningen en processen en ondersteunt elk communicatiekanaal. Voor meer informatie zie www.scope.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
SCOPE marketing technology b.v.
Beechavenue 122
1119 PR Schiphol-Rijk
Postbus 12550
1100 AN Amsterdam Zuidoost
020-6554200
www.scope.nl

Afdeling Marketing & Communicatie
Esther M.M. de Vries - Communicatie/PR
020-6554223
pr@scope.nl

----------
® 2004 SCOPE marketing technology b.v. - Alle rechten voorbehouden