Central Point wint Euro 2004 competitie van Corel

Nederlands bedrijf wint VIP-reis naar de Euro 2004 finale op 4 juli

Hilversum, 21 juni 2004 - Het Nederlandse bedrijf Central Point Europe B.V. heeft Corels competitie voor kanaalpartners in de Benelux en UK gewonnen. Alle resellers van Corel die de groeidoelstellingen voor de verkoop behaalden dongen automatisch mee naar de hoofdprijs: een verzorgde reis naar de finale van Euro 2004 in Lissabon, inclusief vlucht, accommodatie, kaartjes, champagnereceptie en een viergangen diner met exquise wijn en sigaren. De heren B.J. Speelman en S. Hoofd van Central Point nemen de prijs op 24 juni in ontvangst.

"Central Point Europe is de gelukkige winnaar van deze prachtprijs, alhoewel al onze resellers die hun doelstellingen hebben gehaald en aan de trekking deelnamen het uitstekend hebben gedaan," zegt Steve Winfield, Corel sales director Noord-Europa. "Nu het Europese kampioenschap van start is gegaan zullen de winnaars ongetwijfeld uitkijken naar de finale op 4 juli. We hebben zeer positieve reacties gekregen op deze competitie en we zullen, zoals gepland, binnenkort meer van dit soort acties in gang zetten."

Resellers kunnen de details van de komende incentive-programma's voor het kanaal vinden op www.corelpartners.co.uk.

Corel Corporation
Corel levert innovatieve software-oplossingen en services waarmee miljoenen gebruikers hun productiviteit verbeteren. Corel is opgericht in 1985 en bekend van haar leidende grafische producten en oplossingen voor zakelijke productiviteit waaronder CorelDRAW(r) en WordPerfect(r). Corel is wereldwijd vertegenwoordigd met een hoofdkantoor in Ottawa, Canada.