Gratis Wacom Pentablet bij CorelDRAW Graphics Suite 12

Corel Zomeractie 2004 van start

Hilversum, 21 juni 2004 - Net als in voorgaande jaren, komt Corel ook in 2004 weer met een spectaculaire zomeractie. Wie tot 1 september 2004 CorelDRAW Graphics Suite 12* aanschaft, krijgt gratis een Wacom Graphire3 Classic Pentablet ter waarde van ¤ 99 thuis bezorgd. Hiermee krijgen klanten in één keer topproducten van twee specialisten op het gebied van grafische software: Corel en Wacom.

De combinatie van de krachtige vrijehand-tekenfuncties in CorelDRAW Graphics Suite 12 met de precisie van het Wacom Graphire3 Pentablet levert verbazingwekkende resultaten op. Artiesten kunnen hun creatieve ideeën snel en nauwkeurig vastleggen met behulp van de tekenpen en de Smart Drawing tools van Corel. Hiermee worden getekende lijnen op intelligente wijze vloeiend gemaakt, zodat snel en gemakkelijk professionele tekeningen gemaakt kunnen worden. Een andere handige functie in de Smart Drawing tools is de mogelijkheid om op een slimme manier vrijehand-tekeningen te interpreteren en zo bijvoorbeeld te zorgen voor symmetrie en balans. Dit betekent dat artiesten moeiteloos perfecte vormen kunnen tekenen.

Concepten kunnen vervolgens gemakkelijk worden getransformeerd tot professioneel artwork, door de drukgevoelige pentechnologie van Wacom te combineren met de artistieke mediafuncties in Corel PHOTO-PAINT. Het Wacom Graphire3 Classic Pentablet is bij uitstek geschikt voor het bewerken van digitale beelden. Gebruikers kunnen hiermee hun foto's gemakkelijker en nauwkeuriger bewerken en aanpassen.

Om in aanmerking te komen voor het gratis Wacom Graphire3 Classic Pentablet, kunnen klanten na aankoop van CorelDRAW Graphics Suite 12 een formulier downloaden van www.corel.co.uk, en deze ingevuld terug faxen**. Het tekentablet wordt dan binnen enkele weken afgeleverd op het opgegeven adres. De complete voorwaarden van deze zomeractie zijn te vinden op www.corel.co.uk.


* Dit aanbod is geldig voor de zowel volledige als upgradeversies van CorelDRAW Graphics Suite 12, in Internationaal Engels en de meertalige versie in Nederlands/Frans/Italiaans. Alleen inwoners van Nederland, België, Luxemburg en Groot-Brittannië kunnen deelnemen.


** Om in aanmerking te komen, dient een leesbare kopie van de aankoopbon, alsmede het serienummer van het product meegefaxed te worden.

Corel Corporation
Corel levert innovatieve softwareoplossingen en services waarmee miljoenen gebruikers hun productiviteit verbeteren. Corel is opgericht in 1985 en bekend van haar leidende grafische producten en oplossingen voor zakelijke productiviteit waaronder CorelDRAW® en WordPerfect®. Corel is wereldwijd vertegenwoordigd met een hoofdkantoor in Ottawa, Canada.