Ingezonden persbericht


Amadeus Art en AVU Speciaalzaak gaan samenwerken!

Even voorstellen
AVU heeft een reputatie opgebouwd op het gebied van kwalitatief hoogwaardige kunstenaarsbenodigdheden en beschikt over een vakkundige lijstenmakerij met een uitgebreid assortiment. Amadeus Art heeft in korte tijd in Amersfoort en omgeving haar naam gevestigd tijdens het jaarlijkse evenement "Proef Amersfoort", de kunstkijk-zondagen op de tweede etage van Grand Café/Restaurant het Filmhuis en de wisselende exposities in het ISVW Conferentiehotel te Leusden.

AVU Amadeus Art Galerie
Het ambachtelijke vakmanschap van de AVU en de inspirerende creativiteit van Amadeus Art worden nu gebundeld tot een spetterende combinatie die het bekijken meer dan waard is.
Op het vertrouwde adres van AVU Speciaalzaak aan het Prinses Julianaplein 66 te Amersfoort vindt u vanaf nu de AVU Amadeus Art Galerie.

Combinatie eigen lijstenmakerij en exclusieve kunst In de AVU Amadeus Art Galerie treft u een ruim en gevarieerd aanbod in verschillende kunststijlen van originele schilderijen en zeefdrukken van exclusieve topartiesten zoals Jacques Tange, Nico Vrielink, Herman Brood, Corneille en Ekaterina Moré. Door de combinatie van de eigen lijstenmakerij en exclusieve kunst bent u verzekerd van topkwaliteit tegen betaalbare prijzen, een snelle en vakkundige service en dat alles onder één dak!
Er zullen regelmatig verschillende exposities te zien zijn, dus loop gerust bij ons binnen.

Herman Brood expositie gedurende maand juli
AVU Amadeus Art Galerie pakt gelijk uit met een Herman Brood expositie tijdens de gehele maand juli. Er zullen verschillende prachtige ingelijste werken te zien van zijn deze populaire kunstenaar van wie in het najaar een speelfilm in de bioscoop zal verschijnen.

Met vriendelijke groet,

AVU Amadeus Art Galerie
Prinses Julianaplein 66
3817 CS Amersfoort
Openingstijden:
Maandag: 13.00-18.00 uur
Dinsdag, woensdag en vrijdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag: 09.00- 21.00 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur

Kijk ook eens op www.avuspeciaalzaak.nl en www.amadeusart.nl

Voor nadere informatie:
Amadeus Art, Tel. (013) 5181179
Postbus 39
5129 ZG Gilze
Email: amadeus-art@home.nl

Amadeus Art

amadeusart@planet.nl