BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 20 juni 2004

FINALISTEN BEKEND VAN HEY DJ

De voorrondes zitten er inmiddels op en de spanning voor de kandidaten stijgt, maar lang hoeven ze niet meer te wachten. Op zondag 20 juni van 16.00 uur tot 18.00 uur maakt presentator Eric Corton in het 3FM programma That's Live de finalisten bekend van Hey DJ. In dit nieuwe programma gaat BNN op zoek naar het nieuwe DJ talent van Nederland.

De finalisten zijn onderverdeeld in vier hits en acht tips. De hits zijn al zeker van een plaats in het Summercamp. In dit camp geven vanaf 19 juli echte profs als Ruud de Wild, Wouter van der Goes, Giel Beelen en Gijs Staverman een week lang de nieuwe talenten les. Dit gaat van radiospelletjes tot muziekkennis en van auto's en vrouwen tot stemgebruik en techniek.

De acht tips moeten nog strijden om hun plek. Van hen gaan er uiteindelijk ook nog vier door. De acht maken de komende weken een nachtprogramma op 3FM. Daarnaast gaan ze live platen aankondigen bij de dagdeejays van 3FM Giel, Wouter, Claudia, Gerard, Cobus en Coen. Ze presenteren dan tien minuten mee om te laten zien wat ze in huis hebben. Wie er van deze acht tips doorgaan, bepaalt de luisteraar. Via 3fm.nl en bnn.nl kun je stemmen op de deejays. De deejays zelf houden een weblog bij waarin ze hun belevenissen vertellen en natuurlijk zoveel mogelijk stemmen proberen te winnen, op wat voor manier dan ook.

De vorderingen van de uiteindelijke acht veelbelovende talenten zijn vanaf 26 juli te volgen in het televisieprogramma Hey DJ op Nederland 2, eveneens gepresenteerd door Eric Corton.

Meer informatie: BNN Communicatie, Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl

Bijlage: finalisten van Hey DJ

DE HITS:
Peter van Drunen, Rotterdam
Fernando Halman, Amsterdam
Martijn Muijs, Meppel
Cielke Sijben, Maastricht

DE TIPS:
Rogier Bruggeman, Mijdrecht
Frank van 't Hof, Haastrecht
Bas van Rietveld, Wanroij
Jan Willem van Zoest, Tuil
Vincent Reinders, Amsterdam
Joost van Wijk, Numansdorp
Joey Koeyvoets, Roosendaal
Pieter van der Hoeven, Utrecht