ANP NIEUWS

Tour de France 2004 diensten voor mobiele telefoon en WEB

Persbericht 21 juni 2004

Almere/Ede/Rijswijk - Ook dit jaar zal de Tour de France weer voor een enorm mediaspektakel zorgen. Vooral omdat Lance Armstrong als eerste wielrenner in de geschiedenis La Grande Boucle voor de zesde keer op zijn naam kan schrijven.

De samenwerking tussen ANP, DataWireSport en Mobillion, waarmee tijdens het Europees Kampioenschap Voetbal een begin is gemaakt, krijgt een vervolg tijdens de komende Tour de France.

De response op de nieuwsvoorziening tijdens het EK waarbij de consument zelf kan kiezen uit (combinaties van) media als SMS, MMS, WAP, Interactive Voice Response, Internet of interactieve Infografiek toont aan dat de consument bereid is te betalen voor actuele en informatieve content.

ANP, DataWireSport en Mobillion zetten voor de komende Tour de France in op een zelfde opzet als bij het EK: de consument kan kiezen uit een aantal diensten, waardoor hij in staat is volledig op de hoogte te blijven van het verloop van de Tour de France en de prestaties van de Nederlanders in het bijzonder.

De diensten kunnen door geĂŻnteresseerde (media-)partijen met inzet van de hen ten dienste staande media ter promotie worden aangeboden aan de consument. Promotie- en advertentiemateriaal is verkrijgbaar bij onderstaande contactpersonen.

De Tour de France 2004-diensten gaan van start op 1 juli a.s. Aanmelding is mogelijk zijn vanaf 30 juni.


---


-
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: ANP, Rob Feld, 070-4141 309, rob.feld@anp.nl
DataWireSport, Jan van Eck, 036-5390882, jveck@datawire.nl Mobillion, Vincent Leenders, 0318-648831,
vincent.leenders@mobillion.nl

21 jun 04 15:11