Politie Zeeland


O-5559-2004 AUTOINBRAKEN IN RILLAND

Tussen zaterdagnacht 00.00 uur maandagochtend 06.30 uur werd in Rilland ingebroken in vier geparkeerd staande auto's.
De auto's stonden geparkeerd aan de Oostkilhoek, de Sichuytdam, de Burg. Van Gorselstraat en de Rietlandstraat. Bij een auto die geparkeerd stond in de Gentsestraat bleef het bij een poging. De buit bestond onder andere uit geluidsapparatuur, waardepapieren en een gsm. Het schadebedrag is onbekend.


O-5560-2004 VERNIELING WAARDEVOL SCHILDERIJ RENESSE

Tussen zaterdag 10.00 uur en zondag 16.30 uur is een schilderij vernield dat geëxposeerd werd in de kerk aan de Kromme Reke in Renesse.
Het bureau dat de expositie ging opruimen heeft zondagmiddag ontdekt dat er twee gaten in het schilderij geprikt waren. De waarde van het schilderij bedraagt enkele honderden euro's. De dader van deze vernieling is tot nu toe onbekend.


O-5561-2004 INBRAAK IN AUTO'S IN ZIERIKZEE

In Zierikzee is tussen zaterdag 21.30 uur en zondag 14.30 uur ingebroken in een personenauto die geparkeerd stond in de Zandkreekstraat.
Uit de auto werd de radio-cd-speler weggehaald, evenals een 10-tal cd's, wat losgeld en twee zonnebrillen. Ook werd in de nacht van zondag op maandag ingebroken in een auto die geparkeerd stond in de Verrenieuwstraat. Uit deze auto werden ook de radio-cd-speler en diverse cd's weggenomen.


O-5562-2004 AANRIJDING MET DOORRIJDING THOLEN

De personenauto van een 41-jarige man uit de gemeente Tholen en die van een 25-jarige man uit diezelfde gemeente zijn maandag omstreeks 07.45 uur beschadigd bij een aanrijding.
Op de Oud Vossemeersedijk in Tholen wilde de 25-jarige man de 41-jarige inhalen. Juist op dat moment kwam van links (de Gankelweg) een onbekend gebleven automobilist de Oud Vossemeersedijk oprijden. Om een aanrijding te voorkomen stuurde de 25-jarige man naar rechts en reed hierbij tegen de auto van de 41-jarige Tholenaar. De onbekende bestuurder is doorgereden. Er was alleen materiele schade.





Politie Zeeland