Ingezonden persbericht


Persbericht

Perfect for People Managed Services kiest beheeroplossing van SPS voor haar remote application management diensten

Reeuwijk, 21 juni 2004. Perfect for People Managed Services kiest de Gensys beheeroplossing van SPS om haar remote application management diensten mee in te vullen. De remote application management diensten bieden klanten verhoogde continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen. Het continue inzicht dat Gensys biedt in het functioneren van SAP processen, databases en onderliggende infrastructuur, stelt Perfect for People Managed Services in staat de beschikbaarheid van SAP ERP bij haar klanten te maximaliseren.

"Om op proactieve wijze remote beheer uit te kunnen voeren is professionele tooling onmisbaar" stelt Ramon Zanders, manager Perfect for People Managed Services. "De beheeroplossing Gensys van SPS heeft zich naar onze organisatie bewezen. Op basis van de standaard ondersteuning van zowel SAP als alle gangbare databases en besturingssystemen, hebben wij, gebaseerd op onze ervaring, eenvoudig een template kunnen ontwikkelen welke snel is te implementeren als onderdeel van onze dienstverlening. Wij zijn op zoek gegaan naar tooling welke past binnen ons model dat zich richt op 100% beschikbaarheid van SAP systemen tegen lagere kosten".

"Steeds meer ICT dienstverleners kiezen voor de Gensys beheeroplossing van SPS", aldus Harry van den Bergh, Manager Partners van SPS. "De filosofie achter Gensys sluit duidelijk aan bij de ideeën die professionals zoals Perfect for People Managed Services hebben over de invulling van beheer. We zijn dan ook bijzonder trots op ons partnership."

Over Perfect for People Managed Services
Perfect for People Managed Services is een zusterorganisatie van Perfect for People B.V. Sinds 1 juli 2003 heeft Perfect for People haar applicatiebeheer activiteiten verder geprofessionaliseerd en samengebracht in Managed Services. Het opzetten van de Managed Services dienstverlening is het resultaat van de toenemende vraag van klanten naar het overnemen van de gedeeltelijke of de gehele verantwoordelijkheid voor het beheer van hun SAP omgeving. Inmiddels voert Perfect for People Managed Services het beheer uit voor onder andere ABB, Elofer, Tetterode en Copaco. 'Klantgerichtheid', 'samenwerken', 'kwaliteitsbewust' en 'professionalisme' zijn daarbij de drijfveren.

Over SPS
SPS staat voor Service Provider Solutions en is een volledig Nederlands bedrijf. SPS onderscheidt zich door een proactieve en bedrijfsgerichte benadering van beheer. Door consequente analyse van netwerken, systemen, databases en applicaties in relatie tot de bedrijfsprocessen die ze ondersteunen, hoef je achteraf geen dure schade te herstellen. En door daarnaast ook het beheerproces te automatiseren wordt maximale beschikbaarheid gewaarborgd. Deze filosofie heeft SPS verwerkt in haar beheer producten en diensten. De beheer oplossingen van SPS worden zowel ingezet door professionele service providers als ICT afdelingen binnen overheid en bedrijfsleven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
SPS, Madelon van der Krans, Tel: 0182-302222
Email: Madelon.vanderkrans@sps.nl
www.sps.nl