Heuvelrug 16.30 uur

Utrecht 21-06-2004 - Persberichten district Heuvelrug

Politie zoekt fietsster

RENSWOUDE De politie is nog op zoek naar een vrouw die betrokken is geweest bij een aanrijding op de Dorpsstraat. Op maandag 14 juni kwamen daar rond 15.20 uur ter hoogte van het Kasteelbos twee fietsers met elkaar in aanraking.

Een 53-jarige vrouw uit Renswoude kwam daardoor ten val en brak haar elleboog. De vrouw met wie zij in botsing kwam, fietste echter door. Het betreft een vrouw van tussen de 50 en 60 jaar, grijs haar en gezet postuur. Haar fiets was voorzien van twee donkerblauwe fietstassen.

Getuigen of tipgevers worden verzocht te bellen naar 0900-8844.

Drugs aangetroffen

RHENEN Een 26-jarige inwoner van Almere is zaterdag rond 00.15 uur aangehouden op de Oude Dijksestraat.

De man lag in een portiek te slapen, waarop de agenten hem om een legitimatie vroegen. Uit de antecedenten bleek dat hij eerder was opgepakt voor het bezit van drugs. Daarom werd hij gefouilleerd. Bij de Almeerder troffen de agenten ook dit keer drugs aan. Hij werd aangehouden en ingesloten in het politiebureau.

Dronken automobilist

ELST Op de Rijksstraatweg botste zaterdag rond 01.10 uur een 24-jarige inwoner van Elst tegen een boom. De man reed ter hoogte van de kruising Zwijnsbergen, toen een ree de weg overstak. Hij wist het dier te ontwijken, maar moest daarvoor uitwijken. Dit resulteerde in een botsing met een boom. Toen de politie ter plaatse kwam, lieten zij de bestuurder blazen. De man werd aangehouden, toen bleek dat hij alcohol gedronken had. In het politiebureau resulteerde dit bij de ademanalyse in 310 ug/l.

Auto op de kop

RHENEN Op de Veenendaalsestraat verloor zaterdag rond 02.40 uur een 24-jarige automobiliste de macht over het stuur.

De vrouw uit Leersum reed richting Elst, toen zij remde voor een auto die voor haar reed. Door het afremmen raakte de auto in een slip en kwam via het talud op de kop aan de overkant van de weg terecht. In de auto bevonden zich nog twee plaatsgenoten (26 en 27 jaar). De twee inzittenden liepen beide onder meer kneuzingen op. De bestuurster is met onder andere hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd. Van haar is bloed afgenomen om na te gaan of zij alcohol gedronken heeft.