Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


Nadere informatie:


Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


21 juni 2004


VORDEN - Aanrijding oorzaak gaslek


Aanrijding van een auto tegen eenkastje van NUON was zondagmniddag op de Ruurloseweg de oorzaak van een gaslek. Tijdens touwtrekwedstrijden reed een 54-jarige automobilist tegen een kastje van NUON aan. Een reduceerventiel in dit kastje raakte defect waardoor gas naar buiten stroomde. Politie, brandweer en de NUON waren snel ter plaatse. De politie sloot een deel van de Ruurloseweg af en de NUON groef de gasleiding naar het ventiel op en herstelde de schade.


VORDEN - Automobilist rijdt door na aanrijding


Een nog onbekende automobilist is zondagmiddag op De Doeschot na aanrijding met een geparkeerde auto doorgereden. Een 55-jarige automobilist uit Vorden ontdekte rond 16.10 uur dat vermoedelijk een zwarte auto zijn eigen auto had aangereden. De politie stelt een onderzoek in.


LAREN - Vrouw loopt nekklachten op

Een 33-jarige vrouw uit Enschede liep zondagmiddag bij een aanrijding op de kruising Rengersweg/Aalsvoort/Kwinkweerd/Rondweg West nekklachten op. Het slachtoffer zat in de auto van haar 36-jarige echtgenoot die werd aangereden door een 89-jarige automobilist uit Lochem. De man uit Lochem remde voor de verkeerslichten maar gleed door het natte wegdek door tegen de auto van de Enschedeër aan. De vrouw van de man uit Enschede werd met een ambulance naar het Spittaal vervoerd.


Einde berichten



---- --