Politie Gelderland-Midden

Ede/Renkum: Politie vindt Inge Jacobs

Publicatiedatum: 21-06-2004

De sinds 22 april van dit jaar vermiste Inge Jacobs is door de politie gevonden. De vrouw is overleden. Op basis van een politie onderzoek kan een misdrijf worden uitgesloten.

Het onderzoek kwam aan het rollen toen een politie agent toevallig hoorde van de vondst van een Spartamet langs de Wolfhezerweg in Renkum. De Spartamet bleek door de vinder al op 22 mei gestald te zijn in zijn schuur als gevonden voorwerp, doch (nog) niet bij de politie gemeld te zijn. Toen de agent de indruk kreeg dat dit de Spartamet van de vermiste vrouw zou kunnen zijn, begon de politie met honden een zoektocht in de omgeving van de plek waar het rijwiel gevonden was. Dit leidde vrijdagmiddag 18 juni rond 14.00 uur uiteindelijk tot de vondst van enkele persoonlijke bezittingen en korte tijd later tot de vondst van de overleden Inge. Ze werd aangetroffen in een ondoordringbaar bosperceel, dat overigens niet voor het publiek toegankelijk is.

Onderzoek
De politie is direct een onderzoek begonnen naar de omstandigheden waaronder het lichaam is aangetroffen. Nu een misdrijf kan worden uitgesloten, is het lichaam van de overleden vrouw ter beschikking gesteld van de familie.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden; district West-Veluwe Vallei Harry Munniksma
0318 688 221

---