(T.A.V.: redactie)

Titel: Bavaria kiest Ordina voor vernieuwing primaire systemen

ORDINA N.V.
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 21-06-2004 17:40

Bavaria kiest Ordina voor vernieuwing primaire systemen

ICT-dienstverlener Ordina is door bierbrouwer Bavaria geselecteerd om haar SAP en EDI systemen te vernieuwen. Deze systemen ondersteunen de primaire processen van Bavaria: productie en logistiek. Ook de bijbehorende technische infrastructuur wordt door Ordina vervangen. Na afronding van de beide projecten komt het beheer voor drie jaar in handen van Ordina.

'Deze overeenkomst, dicht op het primaire proces van Bavaria, past goed bij Ordina. Wij kiezen ervoor om maximaal toegevoegde waarde te leveren aan de business van onze klanten. Het is tevens een bewijs van de toegevoegde waarde van onze acquisitie van The Vision Web Groep. Hiermee is onze SAP expertise beduidend groter geworden en samen met de reeds aanwezige expertise binnen Ordina hebben wij een ijzersterke combinatie die door de markt wordt erkend,' aldus bestuursvoorzitter van Ordina, Ronald Kasteel.

'Wij hebben voor Ordina gekozen vanwege haar complete aanbieding op onze vraag. Daarnaast is de snelheid waarmee resultaten worden behaald, doorslaggevend geweest. Voor Bavaria is dit een belangrijk project omdat de overeenkomst de meest kritische bedrijfsprocessen beslaat,' aldus Gijs Bennink Bolt van Bavaria.

Over Bavaria
De laatste decennia is bij Bierbrouwerij Bavaria de productie van bier-, fris- en mout voortdurend gegroeid. Het ondernemende familiebedrijf heeft geboden kansen met succes gegrepen en zo haar werkgebied tot over de gehele wereld uitgebreid. De behoefte aan een betere communicatie, functionaliteit en representativiteit resulteerde dit jaar in de bouw van een modern nieuw hoofdkantoor en drankencentrum, waarin al deze functies werden vertaald. De zojuist aangetreden zevende generatie ziet een dynamische toekomst tegemoet.

Over Ordina
Ordina is met haar jaaromzet van EUR 345 miljoen (2003) een van de grootste beursgenoteerde dienstverleners in de Nederlandse markt voor Informatie en Communicatie Technologie en management consultancy. Ordina profileert zich nadrukkelijk als partner van de klant. Met onderscheidende business proposities en superieure vakkennis wil Ordina waarde toevoegen aan de business van klanten. Ordina is cross industry actief op de gebieden Enterprise Solutions, System Integration & Development, Application Management, Technical Automation en Infrastructure Solutions. Kennis en kunde voor branche specifieke oplossingen zijn geconcentreerd in de sectoren Finance, Public, Trade,Transport & Industry (TTI) en Energy, Telecom & Media (ETM). Ordina is opgericht in 1973 en telt circa 3.500 medewerkers. Het aandeel Ordina N.V. is genoteerd aan de Euronext Amsterdam.