TROS

Geachte redactie,

Het interview van Charles Groenhuijsen met Bill Clinton wordt op maandag 21 juni uitgezonden (vanavond dus) en niet op dinsdag 22 juni zoals in het persbericht van vrijdag 18 juni jl. stond vermeld. Excuses voor het (eventuele) ongemak.

Vriendelijke groet,

Afdeling Communicatie

035 6715454 of 06 53941834.

Afdeling Communicatie

Hilversum, 21-06-2004

Televisie

TWEE VANDAAG

Uitzending maandag 21 juni

Nederland 2 - 17.58 uur



INTERVIEW MET BILL CLINTON IN TWEE VANDAAG

TWEE VANDAAG brengt op dinsdag 22 juni een uitgebreid interview met de oud-president van de Verenigde Staten, Bill Clinton. VS-correspondent Charles Groenhuijsen praat met hem over de autobiografie 'My Life' die op 22 juni verschijnt.

De Democraat Clinton werd in 1992 gekozen tot de 42ste president van de Verenigde Staten. In zijn acht jaar durende presidentschap ging hij door diepe dalen maar kende ook veel hoogtepunten. Op het gebied van de buitenlandse politiek boekte Clinton belangrijke successen met betrekking tot de vrede in het Midden-Oosten en Bosnië. De meest serieuze bedreiging gedurende zijn presidentschap vormde het Lewinsky schandaal.

Bill Clinton drukte een stempel op het laatste decennium van de twintigste eeuw. De verwachting is dan ook dat de autobiografie over het leven van de voormalig president alle mogelijke verkooprecords zal breken.



TWEE VANDAAG is ook te vinden op internet. Het adres is

0000,0000,FFFFwww.tweevandaag.nl.




TROS