Ingezonden persbericht


Persbericht

22 juni 2004

Cartesis staat achter adoptie van performance management standaarden en sluit zich aan bij BPM Standards Group

Cartesis, de Business Performance Management specialist, heeft zich aangesloten bij de BPM Standards Group, een gespecialiseerde werkgroep die zich intensief bezighoudt met de doeltreffende inzet van Business Performance Management (BPM) oplossingen binnen organisaties.

De groep streeft ernaar om gedegen expertise te bieden en standaarden te zetten voor leveranciers, dienstverleners en consultants op de BPM markt en gebruikers van BPM. Cartesis gaat zijn kennis en ervaring binnen de groep inzetten, toezien op de activiteiten van verschillende uitvoerende commissies en toekomstige initiatieven ontwikkelen en ondersteunen.

"De BPM Standards Group voorziet de BPM markt van een gemeenschappelijke definitie van BPM, richtlijnen en praktische adviezen , aldus de woordvoerder van de organisatie, John Colbert van BPM Partners. "We verwelkomen een toonaangevende BPM specialist als Cartesis dan ook graag in ons team en we kijken ernaar uit om samen onze visie op strategisch business performance management verder uit te werken.

Onder de huidige economische omstandigheden waarbinnen corporate governance en investeerders belangen een allesbepalende rol spelen, kunnen organisaties niet zonder een duidelijk overzicht van hun bedrijfsprestaties. Systemen en processen zijn hierbij essentieel en zonder integrale aanpak mis je concurrentievermogen , aldus Paul Giardina, Executive VP Global Marketing bij Cartesis. Wij denken dat de BPM Standards Group goed gepositioneerd is om succesvolle praktijken van performance management vlot toe te passen in het bedrijfsleven. Wij zijn erg enthousiast dat we vanaf nu deel uitmaken van de groep.

(243 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Cartesis
Cartesis biedt CFO's een unieke business performance management oplossing, die hen in staat stelt duidelijk het verhaal achter de cijfers te vertellen. Toonaangevende multinationals over de hele wereld vertrouwen op Cartesis softwaretoepassingen om een volledig beeld van hun prestaties te verkrijgen en deze gedetailleerde informatie voor zowel interne als externe belanghebbenden beschikbaar te maken. Het bedrijf heeft kantoren in Brussel, Frankfurt, Londen, Madrid, Norwalk, CT, Parijs, Tokyo en Utrecht. Cartesis producten bieden multinationals de analytische capaciteit en de flexibiliteit die ze nodig hebben om op de snelle veranderingen in hun markt in te kunnen spelen. Eén op de vijf bedrijven uit de Fortune Global 100 en meer dan 30% van de Financial Times European 100 gebruiken Cartesis oplossingen om de best mogelijke controle over hun financiële informatie en processen te houden.