KON. MARTENS BRANDKASTEN

1000 euromunten per minuut probleemloos tellen en verwerken

...1000 euromunten per minuut probleemloos tellen en verwerken?

De onbekendheid met euromunten en het feit dat ze veel op elkaar lijken heeft ervoor gezorgd dat veel mensen hun euromunten thuis oppotten. In plaats van ermee te betalen, betalen ze in biljetten om de 'zoekstress' van munten te vermijden. De munten worden na enige tijd in grote hoeveelheid bij de bank weer ingewisseld, die dan vervolgens weer een verwerkingsprobleem heeft. De keuze was tot nu toe beperkt; een peperdure, storingsgevoelige automaat of tijdverspillend zelf tellen...

...Rosengrens Martens introduceert nu op de Nederlandse markt de snelle en zeer betrouwbare munten afstortautomaat SafeCoin C. Relaties van banken kunnen vanaf nu op een eenvoudige manier zelf hun munten storten. Gebruikmakend van de nieuwe CCD lasertechnologie geeft SafeCoin C de allerhoogste betrouwbaarheid in muntherkenning. Daarmee is SafeCoin C de eerste muntverwerking machine met een high performance.

Buitenlandse munten of vreemde voorwerpen, zoals schroeven, sleutels, papier, briefgeld en dergelijke zullen het proces niet verstoren. Deze voorwerpen worden direct aan de consument teruggegeven zonder dat het de machine kan beschadigen. SafeCoin C is ongevoelig voor storingen en zorgt elke dag voor een zorgeloos gebruik.

SafeCoin C is zeer eenvoudig in gebruik, het afstorten gaat geheel vanzelfsprekend. Hierdoor is er geen hulp van een bankmedewerker nodig. Op een overzichtelijk touchscreen scherm kan de consument exact zien hoeveel munten, per denominatie, zijn ingevoerd. Met een directe netwerkverbinding kan het gestorte bedrag direct worden overgemaakt op de rekening van degene die het geld stort. Tevens is de machine voorbereid om eerstelijns onderhoud op afstand te kunnen uitvoeren. Optioneel kan SafeCoin C worden uitgerust met een bankbiljettenlezer, waardoor ook bankbiljetten kunnen worden afgestort.

Het design van SafeCoin C is aan ieder interieur aan te passen. Afwerking met hout, kunststof, graniet en de verschillende kleurmogelijkheden maken het mogelijk om de machine geheel aan de eigen huisstijl aan te passen.

Rosengrens Martens is een vertrouwde naam op het gebied van beveiliging. 150 jaar geleden begonnen als fabrikant van safes, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot specialist op het gebied van beveiligingsoplossingen en geavanceerde geldverwerkende automaten voor het bankwezen en de detailhandel. Sinds 1995 is Rosengrens Martens onderdeel van het Zweedse concern Gunnebo, wereldwijd een toonaangevende leverancier van beveiligingsproducten.

Diemen, dinsdag 22 juni 2004