Rijn en Venen 09.10 uur

Utrecht 23-06-2004 - Nieuwsberichten Rijn en Venen

Winkeldief aangehouden

WOERDEN - De politie heeft bij een winkel aan de Voorstraat een man aangehouden voor het stelen van kleding in meerdere winkels.

Omstreeks 16.45 uur zag personeel van een kledingwinkel dat een man tot twee maal toe kleding probeerde weg te nemen. Toen de man voor de derde maal de winkel binnen kwam belde het personeel de politie. In de omgeving van de winkel trof de politie een medewerkster van een andere winkel aan. De vrouw gaf aan dat een onbekende man kleding had weggenomen.

De politie kon de 37-jarige verdachte uit Woerden op de Wagenstraat aanhouden. Tijdens een huiszoeking in de woning van de verdachte trof de politie zeven gestolen kledingstukken aan. Hij werd voor verhoor ingesloten op het bureau.

Aanrijding letsel

WILNIS - Op de Herenweg vond dinsdagavond een aanrijding tussen een bromfietser en een automobilist plaats. Hierbij liep de bromfietser lestel op.

Een 55-jarige vrouw uit Amstelhoek reed omstreeks 11.25 uur met haar auto over de Herenweg en wilde linksaf de Burgemeester Padmosweg inrijden. Hierbij liet de vrouw eerst nog een voertuig voorgaan. Op het moment dat zij opreed zag zij een 16-jarige jongen uit Wilnis op zijn bromfiets over het hoofd waardoor een aanrijding ontstond.

De jongen kwam met zijn hoofd tegen de voorruit van de auto terecht en werd met onbekend letsel overgebracht naar het Hofpoort ziekenhuis in Woerden.