3 e persbericht van woensdag 23 juni

Eindhoven 23-06-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeerscontrole

Op de Ulenpas heeft de politie woensdagmiddag tussen 14.30 en 15.30 uur een verkeerscontrole gehouden. Er werd speciaal gelet op het negeren van de geslotenverklaring. Er zijn twintig bestuurders bekeurd die zich niet aan de geslotenverklaring hielden.

Elsendorp: Verkeersongeval

Een 34-jarige vrouw uit Elsendorp en haar 10-jarig zoontje zijn woensdag rond 17.05 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Keizersberg en Middenpeelweg. De vrouw bestuurde een bestelbusje en verleende op de kruising geen voorrang aan een 47-jarige automobilist uit Boxtel die met zijn bestelbusje op de Middenpeelweg reed. De vrouw en het kind kwamen bekneld te zitten in het wrak en moesten door de brandweer daaruit bevrijd worden. Ze zijn naar een ziekenhuis gebracht. De vrouw kon na behandeling weer naar huis en het kind is met een hersenschudding en gebroken sleutelbeen opgenomen. De andere bestuurder raakte niet gewond.

Helmond: Koffiezetapparaat gestolen

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken bij een bedrijf aan de Gerstdijk. De inbreker brak een rolpoort open. Er is een koffiezetapparaat met een waarde van 2500 euro gestolen.

Helmond: Auto weg na insluiping

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft een insluiper kans gezien om een woning aan het Gelderlandhof binnen te dringen. De insluiper vond de sleutels van een buiten geparkeerde Opel Zafira met het kenteken 24-NB-RN. De auto werd gestolen. De inbreker naam ook nog een gsm mee die hij binnen vond.

Budel: Inbraken

In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in twee woning op de Europalaan Zuid. Bij beide woning werden gaatjes in kozijnen geboord om zodoende ramen te kunnen openen. Ook werden sloten van deuren geforceerd. Er zijn fototoestellen, computers, gsms en portemonnees gestolen. Bij een woning hebben de daders de sleutels van een buiten geparkeerde Seat Alhambra met het kenteken 98-LT-GD gevonden en de auto gestolen.

Budel: Snelheidscontroles

Woensdag tussen 10.00 en 12.30 uur heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Geuzendijk in Budel. Er zijn 74 bestuurders bekeurd. De snelste reed 106 km/u. Ter plaatse is 80 km/u toegestaan.

Maarheeze: Snelheidscontrole

Woensdag tussen 13.50 en 17.00 uur heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op Hugten in Maarheeze. Er zijn 115 bestuurders bekeurd. De snelste reed 120 km/u. Ter plaatse is 80 km/u toegestaan