Mojo Concerts

Engelbert Humperdinck wil niet stoppen -vervolg-

Iemand die al meer dan 35 jaar rondloopt in de wereld van de showbusiness en nog steeds dag in dag uit optreedt, is zondermeer een ras-entertainer. Engelbert Humperdinck zit bijna zijn hele leven in het vak en weet voorlopig van geen ophouden: in de zomer onderbreekt de enige echte King of Romance zijn komende tournee in noord Amerika voor twintig optredens in Europa.

De 67-jarige Engelsman die een groot deel van het jaar in Amerika woont heeft absoluut geen zin om op zijn lauweren te gaan rusten. Hoewel de tijd écht voorbij is dat zijn vrouwelijke fans hun lingerie naar hem toegooien tijdens optredens wil niet zeggen dat de charmes van de hartenbreker Humperdinck aan enige zeggingskracht hebben ingeboet.

Hits als Release Me, The Last Waltz en There Goes My Everything hebben met gemak de tand des tijds doorstaan. Droom daarom nog één keer lekker weg bij de fluwelen stem van Engelbert Humperdinck.

Woensdag 23 juni 2004
Nederlands Congres Centrum - Den Haag
Entree: 39,-/ 34,-/ 29,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop begint zaterdag 28 februari om 10.00 uur.

Venice Festival Express tuft door -vervolg-
Een zevendaagse treinreis dwars door Canada. Onderweg optredens van onder andere Janis Joplin, The Band, The Grateful Dead en Buddy Guy. In de zomer van 1970 reisden muzikanten, roadies en een film crew een week door Canada. De muziekdocumentaire Festival Express toont de beelden van dit unieke project.

Veel rock en veel roll in de treinstellen, maar ook protesten langs het spoor. Na een jarenlange strijd om de rechten is de muziekdocumentaire op diverse plaatsen in Nederland te zien.

Als klap op de vuurpijl zal de Amerikaanse band Venice ná iedere voorstelling een optreden geven. Aan de hand van covers uit de jaren zeventig heeft de groep zijn setlist aangepast aan de sfeer van Festival Express. Venice fans kunnen opgelucht adem halen: de groep zal ook eigen nummers spelen.

Kijk voor meer info op de officiële site van Festival Express.

Za 14 apr: Dr. Anton Philipszaal (Den Haag) - ma 19 apr: Oosterpoort (Groningen) - di 20 apr: Paradiso (Amsterdam) - wo 21 apr: Vredenburg (Utrecht) - do 29 apr: Oude Luxor (Rotterdam) - zo 2 mei: Platte Zaol (Maastricht)

Entree: 29,- (exclusief servicekosten)
Film: 19.00-20.15 uur; optreden Venice: 20.30-22.00 uur Na afloop signeersessie en meet & greet
Let op: alleen zitplaatsen beschikbaar.