Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

http://www.minlnv.nl

MINLNV:Persuitnodiging Conferentie MVO

16 juni 2004

PERS UITNODIGING CONFERENTIE EN PRIJSUITREIKING MAATSCHAPPELIJK

VERANTWOORD ONDERNEMEN

Minister Veerman van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) overhandigt op woensdag 23 juni de stimuleringsprijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen aan de winnaar van de juryprijs. Voorzitter Gerard Doornbos van LTO Nederland reikt de publieksprijs uit. De mvo-stimuleringsprijs is een initiatief van het ministerie van LNV, LTO Nederland en de Nederlandse Voedingsmiddelen Industrie VAI. Het is voor de tweede keer dat de prijs wordt uitgeloofd.

De genomineerden voor de stimuleringsprijs zijn:

. Glastuinbouwbedrijf Gebr. C.P. en C.J. Stolk B.V. uit Bergschenhoek
. Kalkoenbroederij Coolen B.V. uit Heythuysen . Handelsonderneming in biologische groenten en fruit Eosta B.V. uit Waddinxveen
. Glastuinbouwbedrijf Themato C.V. uit Berkel en Rodenrijs . Dierenpark Amersfoort

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de derde conferentie over maatschappelijk verantwoord ondernemen in het agrocomplex. De conferentie heeft dit jaar als thema .Samen werken aan winst.. Na de motivatie van de jury presenteren de genomineerden zich aan het publiek. Na de pauze vinden er workshops plaats, gevolgd door stemming door de aanwezigen voor de publieksprijs. Tegen het einde van de middag houden minister Veerman en Gerard Doornbos een inleiding. Zij maken de winnaar van de juryprijs en de winnaar van de publieksprijs bekend en overhandigen de prijzen. Tineke Verburg treedt op als dagvoorzitter. Na afloop van de conferentie wordt het boekje .Samen werken aan winst, maatschappelijk verantwoord ondernemen loont!. uitgereikt.

Vertegenwoordigers van de media zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. De conferentie vindt plaats in .t Spant in Bussum en begint om 12.30 uur.

Voor meer informatie en het programma zie
www.minlnv.nl/thema/handel/infth11.htm

Dit is een gezamenlijk persbericht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, LTO Nederland en de Nederlandse Voedingsmiddelen Industrie VAI.

16 jun 04 11:23