Provincie Overijssel

Statencommissies vergaderen voor het laatst voor zomerreces

Op 23 juni 2004 vergaderen de vier statencommissies van Provinciale Staten voor de laatste keer voor het zomerreces. Alle vier de statencommissies zullen de rapportage over de voortgang 2004 behandelen. Bij de vaststelling van de begroting 2004 is aan Provinciale Staten toegezegd dat zij regelmatig en op relevante tijdstippen op de hoogte worden gehouden van de vorderingen inzake het behalen van de doelstellingen voor 2004.

De statencommissie Zorg & cultuur en Ruimte & groen starten hun vergadering om 9.00 uur in het provinciehuis te Zwolle. Naast de rapportage over de voortgang 2004 zullen beiden commissies een presentatie verzorgd krijgen over de Netwerkstadvisie Zwolle - Kampen als ook een presentatie over de evaluatie van het reconstructieproces Salland / Twente in relatie tot het gebiedsgericht werken. Beide bijeenkomsten zijn openbaar!

Om 9.30 uur vindt de vergadering van de statencommissie Economie & Bestuur plaats. Deze commissie zal zich (naast de voortgangsrapportage 2004) buigen over de E-provincie via een presentatie. Om 12.30 uur start de vergadering Verkeer, milieu en water die zich eveneens zullen buigen over de voortgangsrapportage 2004.

Kijk hier voor de agenda's en bijbehorende stukken.

Neemt u contact op met de griffie van Provinciale Staten per telefoon 038-4251336 of per mail: CJ.v.Riele-Bodewes@prv-overijssel.nl over inspreekrecht en hoe u in contact kunt komen met Statenleden.

© 2004 Provincie Overijssel