Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T


Noordzee 100.7 fm organiseert unieke 'ek ladies night'

Hilversum, 18 mei 2004 - Noordzee 100.7 FM organiseert op woensdag 23 juni a.s. voor de eerste keer een unieke voetbalavond voor 500 vrouwen. Tijdens deze 'EK Ladies Night' in beachclub 'Tropen aan Zee' in Bloemendaal wordt de EK wedstrijd Nederland-Letland op grote plasmaschermen vertoond. Een professioneel team van masseuses en beautyspecialisten geven de vrouwen een massage en behandelen handen en voeten met Herôme producten.

Nederland is een fanatiek land als het voetbal kijken betreft. Maar nog niet eerder is er op deze manier een voetbalavond voor vrouwen georganiseerd. De vrouwen worden om 19.00 uur ontvangen met een 'Oranje Cocktail'. In de pauze van de wedstrijd zal stand-up comedian en Noordzee-presentator Sjaak Bral een 'vrouwvriendelijke' en komische evaluatie van de eerste helft geven. Na afloop van de voetbalwedstrijd zal de rijzende ster van België, Belle Perez, een optreden verzorgen. Belle bestormt momenteel met haar overweldigende zomerhit 'Enamorada' de hitlijsten van Nederland en België. Daarna zal een Noordzee DJ voor een swingende after-party zorgen.

In totaal zijn er 400 kaarten te winnen via de 'EK Ladies Night Voetbal Quiz' op de website van Noordzee 100.7 FM. Daarnaast worden er 100 kaarten weggegeven tijdens 'Goedemorgen Gordon!', 'Broodje Bral', Martijn Krabbé en bij Winston in het weekeinde op Noordzee.

Noordzee 100.7 FM is hét radiostation dat zich richt op de jong volwassen luisteraar. Goedemorgen Gordon, Sjaak Bral, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde en de muziek die je kent hoor je altijd op Noordzee 100.7 FM.

Je krijgt er zin in met Noordzee 100.7 FM!

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,