Ingezonden persbericht


IJsselstein, 18 juni 2004

MOLENAAR RACING GP nodigt u uit voor de bekendmaking van de:

TOEKOMSTPLANNEN EN DE NIEUWE HOOFDSPONSOR

Na de eerste vijf Grands Prix van dit seizoen staat voor het Molenaar Racing GP team haar thuis Grand Prix, de 74e Gauloises Dutch TT op het TT Circuit Assen, voor de deur.

Teameigenaar Arie Molenaar en teammanager Martin van Genderen nodigen u van harte uit om samen met de rijders Raymond Schouten en Jakub Smrz terug te blikken op de afgelopen GP's en vooruit te kijken naar de nog komende Grands Prix, waaronder de Dutch TT van zaterdag 26 juni.

Langs deze weg nodigen wij u van harte uit om op woensdag 23 juni a.s. om 17h00 aanwezig te zijn bij de teampresentatie van Molenaar Racing GP.

Als locatie voor de bekendmaking van de toekomstplannen en de presentatie van de nieuwe hoofdsponsor van het team is gekozen voor de MOLENAAR RACING GP TEAM HOSPITALITY UNIT in de Hospitality Area op het TT Circuit Assen. (Deze is gelegen op de oude Veenslang, linksaf voor de benzinepomp. Volgt u na de tunnel in het TT-paddock de borden Molenaar Racing GP).

Ontvangst vanaf 16h30, adres TT Circuit Assen, De Haar 9, 9405 TE Assen. (Geaccrediteerde media kan voordien de mediapassen ophalen bij het Welcome Centre. Molenaar Racing GP VIP's/teamgasten/sponsors kunnen op vertoon van de VIP Building Guest pass voor de 74e Dutch TT (ook als deze voor andere dagen geldt) op woensdag toegang krijgen tot de persconferentie.

Van het Molenaar Racing GP team, zijn naast teameigenaar Arie Molenaar, teammanager Martin van Genderen en chef technicus Hans Spaan (die op zat. 26 juni exact 15 jaar geleden (1989) als laatste TT-winnaar de Dutch TT won) ook aanwezig de coureurs:

RAYMOND SCHOUTEN (NL - Honda 125cc - nr. 16) &
JAKUB SMRZ (CZ - Honda 250cc - nr. 96)

Naast de presentatie van de toekomstplannen van het team en haar nieuwe hoofdsponsor, bestaat vanzelfsprekend de mogelijkheid voor een persoonlijk interview met zowel beide coureurs als de teamleiding.

Graag tot ziens op woensdag 23 juni ! Met sportieve groet,

MOLENAAR RACING GP
Arie Molenaar (team owner) en Martin van Genderen (team manager, 06 - 53 48 37 84))

Gelieve ons d.m.v. het bijgevoegde antwoordformulier te laten weten of u aanwezig wilt/kunt zijn.

Bijlage: Antwoordformulier


Ingezonden persbericht