Politie Zuid-Holland-Zuid

23/06 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

23-06-2004 - Persberichten District I

JONGEN AANGEHOUDEN
DORDRECHT Een 14-jarige jongen uit Dordrecht is op 22 juni op het politiebureau aan de Nassauweg aangehouden. Hij meldde zich daar vrijwillig. Hij wordt ervan verdacht op 24 mei een 13-jarige jongen uit Mookhoek te hebben beroofd op het fietspad naast de N3. Daarbij werd zijn fiets en schooltas buitgemaakt. Onderzoek van de Politie Zuid-Holland-Zuid leidde tot de identiteit van de verdachte, die in verzekering is gesteld. De politie zet het onderzoek voort.

MAN AANGEHOUDEN
DORDRECHT Een 40-jarige man uit Dordrecht is op 22 juni op het Westerdiep aangehouden. Hij zou eerder die dag op de Grevelingenweg zijn 41-jarige werkgever man uit Dordrecht woordelijk en met een mes hebben gedreigd. De twee hadden ruzie over de kwaliteit van het werk van de werknemer. De politie hield de man aan en nam het mes in beslag. De verdachte is in verzekering gesteld.

AANGEHOUDEN
DORDRECHT Een man van 18 en twee jongens van 15 en 13 jaar, allen uit Dordrecht, zijn op 22 juni in een berging op de Admiraal de Ruyterweg aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de diefstal van een complete inboedel in een woning in dezelfde straat, twee weken geleden. In de berging werden onder meer een bed, nachtkastjes, een tafel en een magnetron aangetroffen. Vermoed wordt dat dit de spullen zijn die eerder bij de inbraak zijn buitgemaakt. De drie zijn in verzekering gesteld en de politie zet het onderzoek voort.