Ingezonden persbericht

ARINSO maakt SAP HR voor middensegment bereikbaar

Overname maakt SAP HR implementatie nu interessant voor middelgrote organisaties

ROTTERDAM, 20040623 -- Rotterdam, 23 juni 2004 - ARINSO Nederland B.V., marktleider in HR-IT dienstverlening, introduceert een standaard basisinrichting voor SAP HR. Hierdoor wordt SAP HR, Payroll en tijdregistratie nu ook bereikbaar voor kleinere bedrijven. Door de toepassing van een standaard inrichting kunnen implementaties eenvoudiger worden uitgevoerd. Dat scheelt tijd en dus geld.


ARINSO denkt met deze nieuwe propositie een grote markt aan te boren: Marcel de Brauwer van ARINSO Nederland B.V.: "SAP Human Resources was voorheen moeilijk bereikbaar voor veel Nederlandse bedrijven. SAP HR is wereldwijd marktleider, een fantastisch product, maar voor velen te groot, te complex en te duur. Door de basisinrichting te standaardiseren behoud je de voordelen van SAP terwijl de investering acceptabel blijft."

Deze dienstverlening is gebaseerd op het gebruik van een standaard template, die is overgenomen van Incentive IT Solutions. Ton Slijpen van Incentive IT Solutions: "Met deze basisinrichting hebben we laten zien dat we de implementatietijd voor SAP HR bij kleinere bedrijven met meer dan de helft kunnen verkorten".

Met de overname versterkt ARINSO Nederland B.V. haar positie in het middensegment van de HRM en Payroll markt. De Brauwer: "In deze markt is veel beweging. HRM professionaliseert, legt zich steeds meer toe op advisering van medewerkers en management. Aan de andere kant moet de administratieve lastendruk naar beneden. Efficiency, toegevoegde waarde en integratie, daar draait het om in moderne HRM. Daar schuilt nu juist de kracht van de standaard implementatie van een geïntegreerd systeem."

Over ARINSO
ARINSO Nederland B.V. is onderdeel van ARINSO International (Euronext Brussel: ARIN), een wereldwijde HR Services partner die HR services en IT-oplossingen levert aan middelgrote en grote (inter)nationale werkgevers. ARINSO streeft naar HR Excellence door Strategisch Advies, Outsourcing Services en Technology Integration Services. Bij ARINSO International werken wereldwijd (nu 22 landen) ruim 1400 medewerkers, waarvan ruim 250 in Nederland. In 2003 is de geconsolideerde netto omzet gegroeid tot ruim euro 130 miljoen. ARINSO is gespecialiseerd in het ondersteunen van haar klanten bij het vormgeven en exploiteren van hun HR-beleid en -operatie alsmede het realiseren van innovatieve ICT toepassingen en HR Shared Services.

Over Incentive IT Solutions BV
Incentive IT Solutions BV - opgericht door Mark Geuns en Ton Slijpen - is gespecialiseerd is in het adviseren, implementeren, onderhouden en beheren van personeelsinformatie- en salarissystemen, met name SAP-HR alsmede de serviceverwerking van Lonen en Salarissen. Incentive IT Solutions heeft opdrachten uitgevoerd voor o.a. Interbrew, Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds, Belastingdienst en Macro.

-------------------------------- EINDE PERSBERICHT --------------------------------




Ingezonden persbericht