Politie Zeeland


O-5594-2004 GETUIGENOPROEP

Dinsdagavond tussen 22.45 uur en 22.50 uur is een 18-jarige fietser uit de gemeente Goes op de kruising Westhavendijk, Ringbaan west in Goes aangereden door een personenauto.
De man fietste over de Westhavendijk komende uit de richting van het Geldeloozepad.
Op genoemde kruising stopte hij voor het fietserstoplicht wat niet in werking was (stond te knipperen).
Een donker kleurige personenauto (sportief model, vermoedelijk Opel Tigra), die vanuit de richting van het Geldeloozepad kwam aanrijden, stopte enkele meters voor de kruising en gebaarde dat de fietser kon oversteken.
Toen de 18-jarige fietser de kruising opreed gaf de bestuurder van de personenauto enkele malen gas en reed hem aan ter hoogte van de achterzijde van de fiets.
Door de aanrijding kwam de 18-jarige man ten val.
De personenauto sloeg na de aanrijding af en reed over de Ringbaan West weg in de richting van de Troelstralaan.
De fietser is ter controle naar het Oosterscheldeziekenhuis gegaan waar geen letsel werd geconstateerd. De politie verzoekt getuigen van de aanrijding zich te melden op het politiebureau in Goes of op telefoonnummer 0900-8844.


O-5595-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van dinsdag op woensdag rond 03.00 uur is een 33-jarige automobilist uit Tholen aan de Nieuwstraat in Goes aangehouden wegens rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 1,9 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 4 uur.


Z-5596-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van dinsdag op woensdag rond 02.40 uur is een 29-jarige automobilist uit Zelzate (B) aan de Markt in Axel aangehouden wegens rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,4 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 5 uur.


W-5597-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van dinsdag op woensdag rond 01.10 uur is een 41-jarige automobilist uit Middelburg aan de Oosterscheldestraat in Middelburg aangehouden wegens rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man 2 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 4 uur.

Z-5598-2004 RIJDEN ONDER INVLOED
In de nacht van dinsdag op woensdag rond 00.05 uur is een 28-jarige automobilist uit de gemeente Hulst aan de Zoetevaart in Hulst gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 1,4 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 2 uur.