DAF Trucks persbericht van DAF Trucks N.V.

Opnieuw zes leveranciers onderscheiden:
Nieuwe 'Preferred Suppliers' van DAF Trucks N.V.

Medio juni kende DAF Trucks N.V. zes leveranciers de status 'Preferred Supplier' toe, een blijk van waardering van DAF Trucks N.V. voor excellente prestaties van toeleveranciers. Niet alleen ten aanzien van de kwaliteit van de geleverde producten en diensten, maar ook ten aanzien van bijvoorbeeld leverbetrouwbaarheid, kostenbewustzijn en 'actief meedenken' in het verbeteren van producten en diensten. In totaal hebben nu 67 DAF-leveranciers de status 'Preferred Supplier'.

De awards werden uitgereikt door Jos Smetsers, sinds 1 juni directeur Operations van DAF Trucks, maar nog optredend in zijn vorige hoedanigheid van directeur Inkoop van DAF Trucks en van de Europese PACCAR organisatie. Daartoe behoren naast DAF ook Leyland Trucks en Foden in het Verenigd Koninkrijk. "Leveranciers krijgen een steeds actievere rol in de relatie met DAF. Als 'partners in business' worden ze steeds vroeger betrokken bij de ontwikkeling van onze producten en diensten. Zelfs zodanig dat ze bij de ontwikkeling van componenten het voortouw nemen", aldus Jos Smetsers. "De bedrijven die de awards hebben ontvangen, komen tegemoet aan onze strenge eisen",

Awards
De awards werden dit jaar toegekend aan: Polyrim S.A.S. (Frankrijk), Walters Hexagon Ltd. (Verenigd Koninkrijk), Goossens B.V. (Nederland), Veldener Präzisionstechnik GmbH (Duitsland), Küster Automotive Control Systems GmbH (Duitsland), Küster Automotive Door Systems GmbH (Duitsland).

Eindhoven, 23 juni 2004